Nicoleta Voicu, apropiere tandră de Florin Piersic. Imaginea care i-a făcut fericiți pe fani

Dan Stancu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 11:15
Nicoleta Voicu, apropiere tandră de Florin Piersic. Imaginea care i-a făcut fericiți pe fani GALERIE FOTO

Nicoleta Voicu și-a făcut fanii fericiți postând pe Facebook o fotografie în care este pupată pe obraz de către marele actor Florin Piersic. Apropierea tandră dintre cei doi a atras atenția internauților, mai ales că fotografia este însoțită și de o poezie de dragoste.

Nicoleta Voicu, apropiere tandră de Florin Piersic. Ce spune despre actor

Nicoleta Voicu spune că Florin Piersic este omul care i-a schimbat destinul. „Nicoleta Voicu scrie și scrie frumos. Are suflet de poetă”, își amintește ea cuvintele lui Florin Piersic, care o apreciază mult. „Te poți înălța pe vârfuri agățându-te de cuvinte”, mai spune Nicoleta Voicu.

Ea postează pe Facebook următoarea poezie:

„Sunt multe șoapte de iubire
Născute din cuvantul dor,
Ce schimbă clipa-n amintire
Și lacrimi lasă-n urma lor.

Și ce fior strabate trupul
Când harpa sufletului meu,
Atinge note cântând lidul
Iubirilor ce-apun cu greu”.

Nicoleta Voicu și Florin Piersic

S-a despărțit de Gheorghe Turda

Recent, Nicoleta Voicu a pus capăt relației cu Gheorghe Turda. Asta după ce după ce iubitul ei ar cam fi mințit presa cu privire la cadoul pe care i l-a luat Nicoleta. „Am ales să-l las cu lumea, știind cât de importantă este pentru el lumea și nu Nicol. Totul a fost un răspuns la dorința lui de a ne împăca, exprimată public. Pentru domnul Turda totul trebuie să fie de firmă și pompos, asta exprimă valoarea omului și se ridică la nivelul lui, raportat la câștigurile sale, nu la suflet”, a spus ea.

„Adevărul nu prezintă importanță. Încă primește sfaturi de la „persoane de bine” care întrec Oracolul din Delphi și de care m-am săturat la refuz. Ca final de mesaj: când Gheorghe Turda nu va mai avea niciun ban, atunci nu-l va mai căuta nimeni. Va avea timp pentru iubire. Atunci va fi și timpul nostru”, a adăugat Nicoleta Voicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×