Gheorghe Turda, aniversare fastuoasă! Ce cadou i-a făcut iubita sa, Nicoleta Voicu

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
12/03/2019, 15:44
Gheorghe Turda, aniversare fastuoasă! Ce cadou i-a făcut iubita sa, Nicoleta Voicu GALERIE FOTO
Gheorghe Turda, aniversare fastuoasă la 71 de ani

Gheorghe Turda a împlinit 71 de ani și a avut parte de o aniversare fastuoasă. Iubita sa nu a putut lipsi de la petrecere. Nicoleta Voicu i-a făcut un cadou care l-a impresionat pe celebrul artist, după cum a mărturisit chiar el.

Gheorghe Turda, aniversare fastuoasă la 71 de ani

„A cântat și ea și a cântat chiar foarte bine… Am primit foarte multe cămăși din partea bărbaților, sticle de băutură fină. Nicoleta nu știu ce cadou mi-a făcut , mi-a cumpărat ceva foarte frumos, o borsetă. Eu sunt omul borsetei! Petrecerea… s-a terminat pe la 2-3 noaptea, am și cântat.

Nu s-a dansat, nu s-a cântat de dans pentru că cei care au fost prezenți la aniversarea mea, nu le-am cântat nici hore nici sârbe și au venit mai relaxați așa, să le cânt eu”, a declarat Gheorghe Turda în cadrul emisiunii Agenția VIP.

Gheorghe Turda a primit o borsetă din partea iubitei sale
Gheorghe Turda a primit o borsetă din partea iubitei sale

Ce cadou i-a făcut iubita sa, Nicoleta Voicu

Cântărețul a mărturisit că iubita sa i-a făcut cadou o borsetă, el fiind un mare iubitor de borsete. Gheorghe Turda a vorbit și despre apropiații săi, dar și despre sfaturile pe care le-a primit de la tatăl său. „Astăzi a trebuit să rezolv niște probleme de sănătate de-ale surorii mele, s-a rezolvat foarte bine prin tratamentul pe care l-a început astăzi. Din punct de vedere sunt foarte mulțumit, și financiar. Am avut multe goluri, le-am achitat pe toate față de alte persoane și nu-mi place să rămând dator. 

Tata mi-a dat un sfat când a plecat în lume: să știi că vei întâlni foarte mulți prieteni, dar să știi să lași loc de bună ziua pe unde mergi și îți vei întâlni prietenii la drum lung și la bani. Eu sunt foarte bine, sănătos”, a mai spus artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×