Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit din nou! ”Nu i-am dăruit o borsetă, ci un cadou de suflet!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/03/2019, 09:23
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit din nou! ”Nu i-am dăruit o borsetă, ci un cadou de suflet!” GALERIE FOTO
Gheorghe Turdas-a despartit iar de Nicoleta Voicu

Când totul părea că revine la normal în relația dintre Gheorghe Turda și mai tânăra sa iubită, Nicoleta Voicu, cei doi s-au despărțit din nou! De data aceasta, Nicoleta Voicu spune că relația s-a rupt definitiv! Interpreta s-a supărat după ce iubitul ei ar cam fi mințit presa cu privire la cadoul pe care i l-a luat Nicoleta.

Gheorghe Turda s-a despărțit de Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda a spus că Nicoleta a fost prima persoană care i-a urat „La mulți ani” de ziua lui, iar drept cadou i-ar fi oferit o borsetă de firmă! Ei bine, Nicoleta Voicu s-a simțit foarte jignită, deoarece, spune ea, ar fi fost printre ultimele persoane care i-a urat „La mulți ani”, în jurul orei 21:00, iar drept cadou i-a făcut un bichet de flori, nu o borsetă de firmă!

„Acesta a fost cadoul meu. Nu sunt de firmă, ca borseta despre care a vorbit, dar nu există ca și cadou din partea mea. Din puținul pe care-l mai am, am rupt o sumă modică pentru el dar destul de importanta pentru mine, și mult suflet, pentru acel aranjament de flori. Nu am fost prima care i-a urat „la mulți ani!”, ci ultima, pe la orele 21.00.

Gheorghe Turda despartire Nicoleta Voicu
Nicoleta Voicu spune ca despartirea de Gheorghe Turda este definitiva

„Când Gheorghe Turda nu va mai avea niciun ban, atunci nu-l va mai căuta nimeni”

Am ales să-l las cu lumea, știind cât de importantă este pentru el lumea și nu Nicol. Totul a fost un răspuns la dorința lui de a ne împăca, exprimată public. Pentru domnul Turda totul trebuie să fie de firmă și pompos, asta exprimă valoarea omului și se ridică la nivelul lui, raportat la câștigurile sale, nu la suflet.

Altfel ar fi punctat frumusețea gestului și al mesajului de pe spatele plicului de flori. Am certitudinea că nu știe ce i-am scris. Suntem nu supărați puțin, suntem certați definitiv. Gheorghe Turda este un om cocoșat de problemele altora, nu are timp pentru iubire. Sa rezolve problemele LUMII și să-și vadă de drum, că eu una am drumul meu.
Toate declarațiile lui sunt date așa încât el să rămână mereu în picioare.

Adevărul nu prezintă importanță. Încă primește sfaturi de la „persoane de bine” care întrec Oracolul din Delphi și de care m-am săturat la refuz. Ca final de mesaj: când Gheorghe Turda nu va mai avea niciun ban, atunci nu-l va mai căuta nimeni. Va avea timp pentru iubire. Atunci va fi și timpul nostru”, a explicat Nicoleta Voicu, pentru spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×