Nicoleta Luciu, mici retușuri săptămânal. Câte operații estetice are vedeta

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
17/04/2020, 00:01
Nicoleta Luciu, mici retușuri săptămânal. Câte operații estetice are vedeta
Nicoleta Luciu, mici retușuri săptămânal. Câte operații estetice are vedeta

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei din România, a apelat la câteva intervenții pentru a avea un aspect impecabil. Pe lângă acestea, săptămânal își mai face mici retușuri.

Câte operații estetice are Nicoleta Luciu. Își face retușuri săptămânal

Nicoleta Luciu nu a vorbit niciodată deschis despre intervențiile sau retușurile chirurgicale pe care și le-ar fi făcut de-a lungul timpului. O vreme, s-a luptat foarte mult cu kilogramele, mai ales în urma celor două sarcini, deoarece nu reușea să își stabilizeze greutatea.

Cele mai mari probleme le-a avut după nașterea tripleților. Atunci a luat cel mai mult în greutate. Dar, nu la nivelul corpului a avut nevoie de ajustări, pentru că, într-un final, cu mult efort și regim, a reușit să ajungă la greutatea dorită. A intervenit la nivelul feței.

De-a lungul timpului a fost criticată pentru diverse operații pe care, în realitate, nu le-a făcut. Singurele intervenții au fost la nivelul feței cu soluții injectabile pentru fermitate.

Nicoleta Luciu merge săptămânal la medicul estetician

Nicoleta Luciu merge săptămânal la medicul estetican care îi injectează soluții de fermitate în zona feței și a gâtului. Pe lângă aceste retușuri, Nicoleta mai merge la stomatolog, la care a apelat pentru a-și lungi dinții, fiind nemulțumită de forma lor inițială.

De mai bine de cinci ani, Nicoleta Luciu a renunțat la viața agitată din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii. Vine destul de des la București, atunci când trebuie să meargă la medic, iar distanța de 600 de kilometri o face într-o singură zi.

Nicoleta petrece foarte mult timp cu cei patru copiii, trei băieți și o fată. Vorbește cu ei în trei limbi: engleză, maghiară și română.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×