Nicoleta Luciu, fotografie emoționantă cu sora sa, Iuliana. Cum s-au fotografiat cele două. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/04/2020, 10:13
Nicoleta Luciu, fotografie emoționantă cu sora sa, Iuliana. Cum s-au fotografiat cele două. FOTO
Nicoleta Luciu, fotografie emoționantă cu sora sa. Sursa foto: Instagram.com

Nicoleta și Iuliana Luciu sunt cele mai frumoase surori din showbiz-ul autohton și reușesc să-ți țină fanii la curent cu toate evenimentele din viața lor. Recent, frumoasa brunetă retrasă din lumea reflectoarelor la Miercurea Ciuc a postat pe o rețea de socializare o fotografie emoționantă cu sora sa mai mică.

Nicoleta Luciu și sora sa, fotografie emoționantă de acum 13 ani

Sărbătorile de Paște le-au găsit pe cele două surori Luciu separat, însă Nicoleta a devenit nostalgică și a scos de la naftalină o fotografie în care apare alături de sora sa mai mică Iuliana. Bruneta a publicat în mediul online un colaj cu o imagine de acum 13 ani și alta de anul acesta.

Cele două surori sunt la fel de frumoase și cel mai important, par neschimbate în ciuda anilor care au trecut. Fanii actriței au fost emoționați la vederea fotografiei din telenovela „Inimă de țigan” și i-au transmis Nicoletei Luciu numeroase aprecieri și mesaje.

Fosta asistentă TV Daniela Crudu s-a numărat printre cei care au reacționat la această amintire dragă a vedetei. Cruduța a postat trei inimioare roșii în dreptul imaginii, semn că i-a plăcut foarte mult.

Cum reușește Nicoleta Luciu să se mențină în formă maximă

Una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din România, Nicoleta Luciu, nu a renunțat la diete și reușește să se mențină la o greutate de circa 60 de kilograme.

Vedeta nu mai apare pe micile ecrane, dar asta nu înseamnă că trebuie să se neglijeze, motiv pentru care de un an ține un regim alimentar foarte bine pus la punct.

Actrița a trecut prin două sarcini, aducând pe lume un băiat și 3 tripleți, dar cu toate acestea a dat jos kilogramele în plus datorită unei discipline alimentare pe care o păstrează cu sfințenie, în ciuda faptului că unele produse nu se mai găsesc în magazine din cauza pandemiei de coronavirus.

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1,75.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc‘”, a spus fotomodelul pentru viva.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×