Nicole Cherry este tratată regește. Iubitul i-a făcut o surpriză inedită

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
02/05/2020, 21:01
Nicole Cherry este tratată regește. Iubitul i-a făcut o surpriză inedită
Nicole Cherry este tratată de iubit ca o prințesă Sursa foto: Instagram

Nicole Cherry este în culmea fericirii. Iubitul ei, Florin Popa, se poartă cu ea minunat și o tratează regește, profitând de fiecare ocazie să o surprindă în cele mai plăcute și neașteptate moduri.

Nicole Cherry, tratată de iubit ca o prințesă. Ce surpriză i-a făcut

În prima zi din weekend, dis de dimineață, Nicole Cherry a primit un superb buchet de flori de la iubitul ei care o răsfață cu tot felul de atenții. Gestul lui Florin i-a adus artistei zâmbetul și fericirea pe chip și ziua a început cum nu se putea mai bine.

Vizibil fericită și îngrăgostită de el, de ei doi, dar și de minunatele flori primite, Nicole a fotografiat uriașul bughet, iar apoi a împărtășit imensa bucurie cu fanii săi de pe Instagram. În doar câteva ore, fotografia vedetei a adunat peste 6.000 de like-uri.

Nicole Cherry vrea să devină mamă

Nicole Cherry trăiește o poveste de iubire ca în filme. Este fericită, iubește, este iubită și știe că va ajunge la altar cu bărbatul care o împlinește. De asemenea, artista abia așteaptă să devină mamă, pentru că relația lor este din ce în ce mai seriosă.

Îndrăgostiții locuiesc împreună și au planuri mari de viitor, dar până atunci, se bucură de fiecare moment pertrecut împreună și nu ratează nicio ocazie să își mărturisească dragostea.

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună din 2018 și cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl vedetei. La acea vreme, artista avea doar 20 de ani, iar el 28, o diferență de vârstă de opt ani care pe Nicole o bucură.

Și-a dorit întotdeauna un bărbat mai matur, independent, care să știe ce vrea de la viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×