Nicole Cherry și-a făcut o nouă operație estetică. De data asta și-a pus silicoane. Imagine care a dat-o de gol. FOTO

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 16:23
Nicole Cherry și-a făcut o nouă operație estetică. De data asta și-a pus silicoane. Imagine care a dat-o de gol. FOTO
Nicole Cherry, ipostaze incendiare pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Nu mai încape îndoială că Nicole Cherry a trecut printr-o transformare radicală, lăsând-o definitiv în urmă pe fetița cu codițe de acum șase ani. „Cireșica” este acum o domnișoară în toată regula și nu ezită să sucească mințile fanilor săi, cu ipostazele incendiare în care se lasă surprinsă de fiecare dată.

Nicole Cherry și-a pus silicoane și a pozat în ipostaze fierbinți

În plus, cea mai recentă fotografie postată de tânăra artistă pe rețelele de socializare i-a determinat pe admiratorii săi să se întrebe dacă nu cumva aceasta a făcut o vizită la medicul estetician. Un lucru e cert, însă: purtând cizme, o pereche de blugi, dar și o bluză extrem de mulată, prin care a lăsat să se vadă bustul generos, cântăreața a reușit să-i pună din nou pe jar pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. De altfel, într-un interviu acordat recent, Nicole a vorbit pe larg despre operațiile sale estetice.

Probabil mi-am făcut acea procedură la guşă, pe care am şi recunoscut-o. Ulterior, am auzit că mai mulţi doctori esteticieni şi-au dat cu presupusul şi au analizat pozele mele de pe Instagram şi că şi-au dat seama din pozele alea că eu de fapt mi-am făcut nasul. Dacă mi-l făceam, era bine, nici nu mă învineţeam, după o săptămână eram perfectă. E o operaţie foarte grea, şi în primul rând, m-ar speria operaţia în sine şi faptul că ar trebui sa iau o pauză destul de mare de la activitatea mea şi nu pot să-mi permit momentan să fac lucrul acesta”, a dezvăluit Nicole Cherry.

Nicole Cherry, dată de gol de această fotografie. Sursa foto: Instagram
Nicole Cherry, dată de gol de această fotografie. Sursa foto: Instagram

Nicole Cherry nu ar spune nu unei noi operații estetice

Totodată, deși susține că nu a ajuns de curând pe mâna medicilor esteticieni, tânăra artistă recunoaște că nu ar spune nu unei alte intervenții chirurgicale, dacă situația o va impune. În opinia sa, însă, mai important este să fim împăcați cu aspectul nostru fizic.

Eu sunt ok cu operaţiile estetice, până la un punct. Dacă nu se întrece măsura şi până la urmă chiar este nevoie, eu zic da. Dacă pe tine te face să te simţi mai bine, do it! Nu sunt contra şi mi se pare că până la urmă e important să fim noi împăcaţi cu aspectul nostru fizic. Unele persoane ajung să se urâţească din fete foarte frumoase şi asta nu ar trebui să se întâmple”, a mai spus Nicole Cherry.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×