Nicole Cherry a ajuns o adevărată femeie! Copila de acum 5 ani a rămas doar în… ”memories”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
11/07/2018, 00:33
Nicole Cherry a ajuns o adevărată femeie! Copila de acum 5 ani a rămas doar în… ”memories” GALERIE FOTO

Nicole Cherry a ajuns o adevărată femeie frumoasă, elegantă și extrem de atrăgătoare! Artista care debuta acum 5 ani cu piesa ”Memories” este astăzi schimbată în totalitate.

Mulți au spus că o copiază pe Antonia și poate chiar se vede că aceasta i-a fost un model de urmat. Cu toate acestea, ”Cireșica” noastră a încercat să-și crioască propriul stil și zicem noi că a și reușit. Cum era de așteptat, însă, Nicole nu are toate imaginile publice pe site-urile de socializare. Cele mai puțin ortodoxe pot fi găsite doar în… anumite circumstanțe.

Nicole Cherry a ajuns o adevărată femeie

Nicole Cherry este azi o adevărată femeie, sexy și foarte atrăgătoare. Fanii sunt încântați de această transformare uluitoare și nu de puține ori îi fac complimente care de care mai… îndrăznețe. Chiar dacă azi are 19 ani, Nicole Cherry a rămas în mintea noastră tot acea puștoaică lansată în urmă cu 5 ani, care abia își luase buletinul. Imaginile din GALERIA FOTO de MAI SUS spun însă contrariul! Nicole nu mai e o copilă, acea fetiță a rămas doar în… ”Memories”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×