Nicole Cherry a făcut anunțul care i-a surprins pe toți. Când ar putea veni pe lume primul ei copil

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 20:32
Nicole Cherry a făcut anunțul care i-a surprins pe toți. Când ar putea veni pe lume primul ei copil
Nicole Cherry este tratată de iubit ca o prințesă Sursa foto: Instagram

Nicole Cherry își dorește să devină mamă, deși are doar 21 de ani! Cântăreața spune că unul din marile sale visuri este să fie o mamă tânără, așa că are în plan ca în doi sau trei ani să aducă pe lume primul ei copil.

Nicole Cherry vrea să fie mamă tânără

Artistei în vârstă de 21 de ani îi merge bine pe toate planurile. De cariera muzicală nu se poate plânge, iar la capitolul dragoste totul este roz.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Florin Popa, cel pe care l-a prezentat publicului nu de multă vreme.

Cântăreața a vorbit despre cum se înțelege cu iubitul ei, cu care e împreună de mai bine de 5 luni

Chiar dacă diferența de vârstă dintre Cireșica Nicole și Florin este de opt ani, nu pare a fi un impediment, ba chiar se completează unul pe celălalt.

Artista are de învățat din experiența viitorului ei soț, iar el este cu siguranță măgulit să fie alături de o fată atât de specială.

„Îmi doresc să fiu mamă tânără”, este răspunsul cu care Nicole Cherry și-a uimit fanii. Cu siguranță artista a spus asta după ce s-a consultat cu Florin, căci un copil nu poate fi făcut singur.

Nicole a vorbit într-un interviu despre relația pe care o are cu Florin, pe care l-a cunoscut în urmă cu mai bine de 5 luni și jumătate.

„Suntem foarte bine, cumva am intrat într-o normalitate. E şi cea mai lungă relaţie a mea. Suntem de ceva timp, trecuţi de cinci luni. E foarte ocupat. Cumva e bine că nu simţim lipsa unul celuilalt. El are norocul că eu mereu sunt cu tata, cumva ştie, iar eu am noroc în încrederea mea”, a spus Nicole recent la Antena Stars.

„Nu ţii pe nimeni cu forţa, orice s-ar întâmpla, dacă vrea să plece, o să plece oricum. Gelozia e bună, dar să aibă doza aia…”, a completat cântăreața.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×