Nicole Cherry, transformare totală! Cum arată după ultima operaţie estetică! Şi-a operat bustul. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 10:31
Nicole Cherry, transformare totală! Cum arată după ultima operaţie estetică! Şi-a operat bustul. FOTO GALERIE FOTO
Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane. Sursa foto: Instagram

Cireșica a crescut și, odată cu ea, au crescut și silicoanele! Nicole Cherry nu mai e copila de altădată, ci o femeie în toată firea! Mai sexy ca niciodată, cântăreața a postat o serie de fotografii pe contul ei de Instagram în care fanii pot observa transformarea ei radicală, începând cu perechea nouă de sâni!

Nicole Cherry și-a pus silicoane acum un an

Artista a recunoscut într-o emisiune de la Antena Stars că mama natură nu a fost generoasă cu ea, motiv pentru care a recurs la chirurgul estetician. Vedeta și-a prezentat sânii la televizor susținând totodată că nu a vrut să exagereze, iar înainte de operația de mărire a acestora s-a gândit de nenumărate ori dacă vrea să facă sau nu acest pas.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a declarat Nicole Cherry la Antena Stars.

„Nu aș avea de ce să mint”

Operația de mărire a sânilor ar fi avut loc acum un an, iar primul om cu care s-a consultat pentru a lua decizia a fost tatăl ei, care i-a dat acceptul. „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint”, a spus Cireșica în emisiunea Răi da buni de la Antena Stars.

 

 

Închide ×