Nicole Cherry, transformare totală! Cum arată după ultima operaţie estetică! Şi-a operat bustul. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 10:31
Nicole Cherry, transformare totală! Cum arată după ultima operaţie estetică! Şi-a operat bustul. FOTO GALERIE FOTO
Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane. Sursa foto: Instagram

Cireșica a crescut și, odată cu ea, au crescut și silicoanele! Nicole Cherry nu mai e copila de altădată, ci o femeie în toată firea! Mai sexy ca niciodată, cântăreața a postat o serie de fotografii pe contul ei de Instagram în care fanii pot observa transformarea ei radicală, începând cu perechea nouă de sâni!

Nicole Cherry și-a pus silicoane acum un an

Artista a recunoscut într-o emisiune de la Antena Stars că mama natură nu a fost generoasă cu ea, motiv pentru care a recurs la chirurgul estetician. Vedeta și-a prezentat sânii la televizor susținând totodată că nu a vrut să exagereze, iar înainte de operația de mărire a acestora s-a gândit de nenumărate ori dacă vrea să facă sau nu acest pas.

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a declarat Nicole Cherry la Antena Stars.

„Nu aș avea de ce să mint”

Operația de mărire a sânilor ar fi avut loc acum un an, iar primul om cu care s-a consultat pentru a lua decizia a fost tatăl ei, care i-a dat acceptul. „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint”, a spus Cireșica în emisiunea Răi da buni de la Antena Stars.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×