Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital! ”Nu e prima dată când mi se întâmplă asta”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
06/03/2020, 10:10
Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital! ”Nu e prima dată când mi se întâmplă asta”
Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: b1.ro

Cântăreața Nicole Cherry a ajuns la spital, după ceea ce pare a fi o toxiinfecție alimentară. Vedeta a mers la o petrecere, unde a mâncat ceva ce nu i-a priit deloc, așa că a ajuns de la bal, la spital.

Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital

Vedeta a recunoscut că situația nu este alarmantă, dar a decis să rămână la spital, unde poate primi ajutor din partea unor profesioniști. Vedeta a făcut chiar și haz de necaz și a descoperit cât de frumoasă este, chiar și așa suferindă.

„Mi s-a făcut un pic rău de la un aliment pe care l-am mâncat, încă nu ştiu exact care, dar uitaţi-vă şi voi cum mi-a rezistat machiajul ăsta. De aseară, de ieri de la ora 2:00 de când mi s-a făcut un pic rău până acum am rămas aici la spital , pentru că nu m-am simţit foarte bine şi am zis că mai bine să fiu aici aproape de oameni care mă pot ajuta”, a transmis Nicole Cherry într-un videoclip de pe reţelele sociale.

Nicole Cherry nu suferă de lipsă de atenție

Din fericire, fanii pot sta liniştiţi, deoarece, după spusele artistei, nu este o situaţie foarte gravă, în clipul video transmis pe Instagram, făcând chiar nişte glume pe seama aspectului său impecabil, chiar și după atâta suferință. Nicole Cherry a spus că nu suferă de lipsă de atenție.

 „Da, incredibil ce bine arăt. Şi aşa bolnavă arăt bine. Bolnavă… nu ştiu cum să mă numesc. Cred că o să-mi pară rău că am făcut Story-urile astea că mie nu îmi place să… adică niciodată nu am făcut şi credeţi-mă că nu e prima dată când mi se întâmplă asta, se pare că parcă atrag aşa atenţia, vreau să am atenţie şi nu sunt genul ăsta. Nu-mi place. Dar voiam doar să vă arăt machiajul şi ce bine arăt eu şi credeţi-mă că n-am avut o seară bună deloc, dar de…”, a continuat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×