Andreea Tonciu, de urgență la spital! Ce a pățit concurenta de la Bravo, ai stil

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2020, 17:38
Andreea Tonciu, de urgență la spital! Ce a pățit concurenta de la Bravo, ai stil
Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: kanald.ro

Momente de panică pentru Andreea Tonciu, chiar înaintea ediției de miercuri a emisiunii Bravo, ai stil. Frumoasa brunetă nu s-a simțit tocmai bine, motiv pentru care a decis să se prezinte de urgență la spital, pentru investigații amănunțite. Vedeta va reveni, însă, pe platoul de filmare al îndrăgitului concurs de modă de îndată ce starea sa de sănătate îi va permite acest lucru.

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital. Va lipsi din emisiunea Bravo, ai stil

Andreea Tonciu lipsește. Am înțeles că nu s-a simțit bine, drept urmare va veni alături de noi un pic mai târziu, în momentul în care se va simți mai bine”, a anunțat Ilinca Vandici, gazda show-ului, spre surprinderea celorlalte concurente”, ca mai apoi să vină și confirmarea din partea Andreei.

Deși nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre problemele care o încearcă în această perioadă, fosta asistentă TV a dezvăluit că va mai rămâne pentru câteva zile internată în spital. „Mi-a fost foarte rău și am ajuns dimineața la spital. Acum sunt mai bine.

Trebuie să îmi fac niște analize pentru că nu le-am mai facut de mult. Mi-au facut o ecografie. Am niște probleme, le știu, dar prefer să nu vorbesc despre ele”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu le-a pus pe jar pe concurentele de la Bravo, ai stil

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu s-a remarcat nu doar prin prisma formelor de invidiat, ci și datorită caracterului puternic de care a dat dovadă.

La fel s-a întâmplat și la Bravo, ai stil, unde frumoasa brunetă s-a folosit de toate atuurile sale în încercarea de a-și elimina rând pe rând rivalele din cursa pentru marele premiu. Ba chiar a reușit să intre în dispute dure cu fiecare dintre concurentele înscrise în competiția de fashion.

Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare ca lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsa învinsă de nimic şi de nimeni”, se descrie, plină de încredere, fosta asistentă TV.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×