Nicolae Bănicioiu dă de pământ cu Guvernul Orban, suspect de coronavirus. ”Le-am explicat de 7000 de ori”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 14:55
Nicolae Bănicioiu dă de pământ cu Guvernul Orban, suspect de coronavirus. ”Le-am explicat de 7000 de ori”
Reacția social democratului Nicolae Bănicioiu, după izolarea Guvernului Orban inconștienții

Nicolae Bănicioiu îi face ”inconștienți” pe liberalii care acum sunt izolați la domiciliu, după ce au devenit suspecți de coronavirus. Social-democratul a avut o reacție virulentă pe o rețea de socializare prin care spune că le-a adus la cunoștință de nenumărate ori liberalilor că se pun în pericol pe ei și pe ceilalți atunci când fac adunări mari de oameni.

Reacția social democratului Nicolae Bănicioiu, după izolarea Guvernului Orban: inconștienții

”Doamne ferește de așa ceva ! Deși toată lumea le-a explicat ca nu se pot face adunări mari și nici interacțiune cu mulți angajați iar ei totuși au decis sa facă circul de ieri de la parlament ! Citu un inconștient – la fel și conducerea PNL !

Eu unul le am explicat de citeva ori ca și prin parlamentari ( care merg in teritoriu ) cit și prin angajați , vor putea răspândi virusul – ei nu și nu !!! Au făcut o conștient sau mai bine zis totuși inconștient( pentru ca n au vrut sa asculte ) – le am explicat de 7000 de ori ca trebuie sa i urmeze strict indicațiile specialistilor și i am avertizat ca i vor pune in pericol inclusiv pe cei care gestionează lucrurile”, a scris fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

Liberalul Vergil Chițac nu a vrut să intre în izoletă

Mai mult de-atât, Nicolae Bănicioiu îi acuză pe liberali că s-au pozat alături de angajații Departamentului pentru Situații de Urgență, iar acum și aceștia trebuie să-și facă testul de coronavirus, Raed Arafat numărându-se printre ei.

”Deștepții ăștia au interacționat și cu cei de la dsu in ședințele photo ale premierului desemnat sau demis ! Practic azi sunt in imposibilitatea de a și pune un guvern și așteaptă soluții de la alții. INCONȘTIENȚII!”, a conchis Nicolae Bănicioiu.

Premierul Ludovic Orban a anunțat vineri, într-o conferință de presă la care a participat și ministrul Sănătății, Victor Costache, că întreg cabinetul Orban urmează să se izoleze la domiciliu, după ce liberalul Vergil Chițac a fost testat pozitiv la coronavirus.

Mai mult decât atât, atât premierul cât și ministrul Sănătății s-au prezentat la conferința de presă la care au participat zeci de jurnaliști fără măști medicale. Astfel, toți ziariștii urmează să fie testați pentru coronavirus.

Și parlamentarii României sunt testați de coronavirus. În direct, la TV, s-a putut vedea cum membrii Parlamentului au putut fi testați de o asistentă care purta mască medicală, însă nu pe figură, ci la gât, iar mănușile chirurgicale se aflau pe masă.

Un alt detaliu șocant a fost filmat de toate televiziunile din România. Liberalul Vergil Chițac, care a pus în pericol Guvernul României, dar și 400 de femei de la o petrecere de 8 martie la care a participat, deși fusese informat că ar putea fi bolnav, a fost adus la spital în ambulanță, nu ca orice bolnav de coronavirus, cu izoleta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×