Nici mort nu l-a iertat! Fratele lui Cornel Galeș a dezvăluit motivul pentru care nu participă la înmormântare

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 11:59
Nici mort nu l-a iertat! Fratele lui Cornel Galeș a dezvăluit motivul pentru care nu participă la înmormântare
Fratele lui Cornel Galeș nu vrea să participe la înmormântare. Sursa foto: kanald.ro

Decizie uimitoare a fratelui lui Cornel Galeș! Marian Galeș a decis să nu participe la înmormântarea fratelui său, care a decedat într-un accident de circulație teribil, în Spania, în timp ce se afla pe scaunul din dreapta al mașinii! Cei doi frați erau certați și nu își mai vorbeau de câțiva ani.

Fratele lui Cornel Galeș nu vrea să participe la înmormântare

Marian, fratele lui Cornel Galeș, i-ar fi anunțat pe cei care se ocupă de funeraliile fratelui său că nu vrea să aibă nicio treabă cu înmormântarea fratelui său, scrie cancan.ro, și că nu va participa la funeralii nici el, nici soția sa, prezentatoarea TV Ana Maria Moldovan.

Marian Galeș are o relație cu Ana Maria Moldovan, fosta prezentatoare a emisiunii ”PoveȘtiri adevărate”. Cei doi au împreună un băiețel, pe care Cornel Galeș nici nu l-a cunoscut. Cei doi frați erau certați de mai mulți ani, după ce Cornel Galeș l-a acuzat pe fratele său c i-a ascuns decesul tatălui lor și i-a vândut și apartamentul!

Ce îi reproșa Cornel Galeș fratelui său

”În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei?

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti? De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu?”, se întreba Cornel Galeş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×