Când va fi repatriat trupul lui Cornel Galeș. Fosta iubită se ocupă de înmormantarea soţului Ilenei Ciuculete.

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/12/2019, 16:02
Când va fi repatriat trupul lui Cornel Galeș. Fosta iubită se ocupă de înmormantarea soţului Ilenei Ciuculete.
Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș se va ocupa de aducerea în țară a trupului său neînsuflețit. Sursa foto: click.ro

Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș a mers în Spania pentru a demara procedura de repatriere a fostului său iubit, decedat într-un grav accident rutier produs chiar de Ziua Națională a României. Cum văduvul regretatei Ileana Ciuculete nu mai are alte rude, femeia care i-a fost alături în ultimii ani de viață va trebui să se ocupe de aducerea în țară a trupului neînsuflețit.

Viviana se ocupă de înmormântarea lui Cornel Galeș

În aceste condiții, fostul soț al solistei de muzică populară plecate la rândul său prea curând dintre noi, va fi repatriat cât mai curând cu putință. Tot Viviana este cea care va avea grijă ca bărbatul să fie înmormântat cum se cuvine, de îndată ce va ajunge înapoi în România.

Potrivit ultimelor informații furnizate de autoritățile spaniole, în momentul producerii cumplitului accident, Galeș se îndrepta spre o familie de români, pentru a sărbători ziua 1 Decembrie. În grabă, văduvul Ilenei Ciuculete a uitat să poarte centura de siguranță, iar această greșeală aparent minoră avea să-l coste viața. Din cauza vitezei excesive, a intrat în plin într-un TIR, iar impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc.

Dezvăluirile Doinei Belu, nașa lui Cornel Galeș

Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune.

Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, spunea Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, la scurt timp după tragedie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×