Veste șocantă! Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit!? Iubita impresarului: „Din păcate, s-a confirmat”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 18:48
Veste șocantă! Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit!? Iubita impresarului: „Din păcate, s-a confirmat”
Cornel Galeș ar fi murit într-un accident auto în Spania *foto: click

Vești teribile vin din Spania, acolo unde văduvul artistei Ileana Ciuculete, Cornel Galeș, ar fi murit într-un accident de mașină. Prima care a dat mesajul cu privire la Cornel Galeș este nașa sa din prima căsătorie, Doina Belu. Ileana Ciuculete murise în mai 2017, iar Galeș își refăcuse viața alături de Viviana, cea alături de care lucra în țara iberică.

Nașa lui Cornel Galeș a fost cea care a dat prima mesajul că acesta ar fi murit în Spania

„Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-o postare pe Facebook.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a povestit Doina Belu, pentru cei de la wowbiz.ro.

Iubita lui Cornel Galeș a confirmat și ea zvonul că acesta ar fi murit

Mai mult, Viviana, cea alături de care Cornel Galeș își refăcuse viața după trecerea în neființă a artistei Ileana Ciuculete, a confirmat și ea zvonul: „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”.

Inițial, aceastaă nu a știut să dea prea multe detalii despre starea de sănătate a lui Cornel Galeș: „Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a spus Galeș, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×