Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său! Îl acuza că i-a ascuns moartea tatălui lor

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său! Îl acuza că i-a ascuns moartea tatălui lor
Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său. Sursa foto: kanald.ro

Cornel Galeş a murit cu o supărare mare în suflet. Soțul Ilenei Ciuculete era supărat pe fratele său și pe soția acestuia deoarece i-ar fi ascuns faptul că tatăl lui a murit. Mai mult, îi acuza că l-au dus pe tatăl lui la azil pentru a-i vinde apartamentul! Cei doi frați nu și-au mai vorbit de-atunci. Marian Galeș este căsătorit cu vedeta TV Ioana Maria Moldovan.

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’’, mărturisea Cornel Galeş la Wowbiz.

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său
Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său

Prietenii lui Cornel Galeș nu știu dacă acesta se afla la volan în momentul accidentului

Acum, prietenii lui Cornel Galeș se pregătesc să-și înmormânteze amicul, însă nici ei nu stiu exact dacă el a provocat accidentul teribil din Spania, în urma căruia a murit sau dacă la volan se afla altcineva.

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-al lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Închide ×