Neti Sandu şi-a prezentat familia la TV – Foto. Drama prin care a trecut astrologul PRO TV

Catalin Nae   
în Stiri mondene
17/12/2019, 15:15
Neti Sandu şi-a prezentat familia la TV – Foto. Drama prin care a trecut astrologul PRO TV GALERIE FOTO
Neti Sandu a venit cu toată familia la Pro TV

Neti Sandu este, probabil, cel mai cunoscut astrolog din România. Sunt ani de zile de când realizează horoscopul zilnic la Pro TV, timp în care a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran. Chiar şi aşa, puţină lume ştie detalii despre viaţa ei personală şi despre familia ei.

Neti Sandu are o soră, două nepoate şi doi strănepoţi

Tocmai de aceea, a fost o adevărată surpriză atunci când Neti Sandu a venit în platoul emisiunii Vorbeşte Lumea alături de familia ei. Vedeta Pro TV are o soră, pe nume Mari Kapelovies. Totodată, ea are şi două nepoate, dar şi doi strănepoţi. Cu toţii s-a prezentat în platoul showului de divertisment (Vezi imagini în GALERIA FOTO).

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a spus Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu.

Familia lui Neti Sandu, prietenă cu sportul de performanţă

Familia lui Neti Sandu este foarte pasionată de sport, iar Andreea Căruţaşu, o altă nepoată a lui Neti, este o fostă baschetbalistă, care deţine şi un club dedicat acestui sport, în Bucureşti. Andreea şi familia sa locuiesc în Turcia, însă vin lunar în România.

Totodată, Darius Căruţaşu (10 ani), strănepotul lui Neti, joacă baschet la o echipă din Istanbul, iar strănepoata sa, Alexia Căruţaşu (16 ani) face volei profesionist în Turcia.

“Am 16 ani și 1,90 m (…). Fac volei de performanță, joc în Sultan League – cea mai mare ligă din Turcia – și suntem o echipă foarte bună acolo. Jucăm foarte bine și chiar mă înțeleg foarte bine cu fetele”, a spus aceasta.

Drama lui Neti Sandu. Părăsită crunt de bărbatul pe care l-a iubit 10 ani

Neti Sandu este divorţată de ani de zile, însă nu se ştie aproape nimic despre omul cu care a fost căsătorită. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vremea, astrologul spunea că a decis să se căsătorească la doar 24 de ani, dar din păcate, mariajul nu a durat decât doi ani.

Ulterior, a mai avut o relaţie care a durat vreme de 10 ani, dar totul s-a terminat abrupt.  „Am avut o relaţie de 10 ani până chiar când să ajung la Pro TV, dar a plecat. Eu nu am spus nimic, pentru că am zis că omul e liber să facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu după aia. A fost înfiorător de greu”, a spus ea, într-un interviu acordat okmagazine.ro.

Ea a mai mărturisit că bărbatul cu care avea o relaţie a părăsit-o motivând că îşi poartă „ghinion” unul altuia. Acesta a plecat apoi într-un mod incredibil, luându-şi bagajele din casă în doar o zi, fără ca ea să ştie.

„Când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău, că am crezut că au venit hoţii – eu nu aş fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut pentru sufletul meu. (…) Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste asta şi să mă pot bucura de viaţă. Mă secase de toate resursele”, a spus Neti, în același interviu.

Neti nu are copii, întrucât spune că nu a vrut să aibă un copil în afara căsătoriei. Ea a mărturisit și că, privind în urmă, era bine să aibă unul, dar că nu regretă așa tare decizia luată, întrucât consideră că i-ar fi fost greu și ar fi făcut multe greșeli cu el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×