Neti Sandu are operaţii estetice? Vedeta Pro TV a spus adevărul, la 61 de ani: „Aș prefera să nu am riduri”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/10/2019, 18:23
Neti Sandu are operaţii estetice? Vedeta Pro TV a spus adevărul, la 61 de ani: „Aș prefera să nu am riduri”
Neti Sandu a spus că nu are operații estetice. Sursa foto: Youtube

61 de ani! Atât are Neti Sandu, deși nimeni nu i-ar da această vârstă. Astrologul de la PRO TV arată extraordinar de bine pentru vârsta pe care o are, motiv pentru care foarte mulți se întreabă dacă nu cumva vedeta are operații estetice.

Neti Sandu nu are operații estetice, dar ar vrea să scape de riduri

Neti Sandu e unul din acele personaje de la televizor despre care nu știm mare lucru, în ciuda faptului că o vedem zi de zi la televizor. Despre Neti s-a spus ba că poartă perucă, ba că și-a făcut intervenții chirurgicale având în vedere că de douăzeci de ani este neschimbată. Vedeta a vorbit despre toate aceste controverse care o au în prim plan într-un interviu pentru revista Viva.

Astrologul care apare în fiecare dimineață în cadrul Știrilor PRO TV să ne spună cum ne va merge în funcție de zodie susține că nu și-a făcut nicio operație estetică, dar că i-ar plăcea să scape de riduri. Totodată, vedeta PRO TV a spus că nu îi judecă pe cei care recurg la bisturiu pentru a face schimbări, căci fiecare e liber să facă exact ce își dorește cu corpul său.

neti sandu
Neti are 61 de ani, dar nimeni nu îi dă atâta! Sursa foto: horiaghibuțiu.ro

„Eu pot trăi cu mine așa”

„Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine. Da, aș vrea să nu se vadă ridurile, cum îți spuneam, dar nu sunt în stare să fac ceva în privința asta, deoarece și dacă nu s-ar mai vedea, ce se întâmplă? Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva”, a declarat Neti pentru Viva!.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×