Neti Sandu nu a prezentat joi horoscopul la PRO TV! Ce a apărut pe post

Ana Chivu   
în Poze haioase
18/10/2018, 12:03
Neti Sandu nu a prezentat joi horoscopul la PRO TV! Ce a apărut pe post GALERIE FOTO
Neti Sandu nu a fost prezentă luni la rubrica aceasteia de horoscop

Cunoscuta Neti Sandu nu a prezentat în ziua de joi horscopul pentru postul PRO TV, așa cum s-a obișnuit publicul atâția ani. Rubrica astrelor este prezentată de mai mulți ani de Aneta Sandu, Neti, așa cum este cunoscută aceasta.

Tunsoarea emblemă și pasiunea pentru astre au făcut-o ușor de iubit în ochii celor care se uitau la previziunile pe care le avea pentru fiecare nativ al zodiacului. Din păcate, în ziua de luni, Neti nu ne-a mai încântat cu apariția sa, astfel că rubrica a fost citită de un voiceover.

 Rubrica de horoscop de luni fără Neti

Neti Sandu, simbolul postului PRO TV al rubricii horoscop nu a fost prezentă luni la citirea astrelor. În locul acesteia, horoscopul a fost citit de un voiceover al televiziunii. Din păcate, fanii Anetei Sandu nu au fost anunțați de „dispariția” acesteia. Încă nu se cunosc motivele pentru care Neti a „sărit” peste sfaturile nativilor în ziua de luni, dat fiind faptul că pe conturile sale de socializare nu a apărut nimic ce ar fi putut indica neprezentarea ei.

Horoscop fără Neti Sandu luni la Pro TV
Horoscop fără Neti Sandu luni la Pro TV

Neti Sandu a apărut pentru primele dăți pe micile ecrane în 1995, unde și-a etalat petru prima oară tunsoarea ce a devenit emblemă: un bob scurt cu nuanțe închise. Se pare că de atunci lumea o tot oprește pe stradă întrebând-o dacă poartă perucă, se plânge aceasta. La începutul carierei sale în domeniul astrelor se prezenta cu un stil vestimentar puțin ieșit din comun la acea vreme, elegantă, dar cu un look mai îndrăzneț și mai colorat decât cel de acum.

Neti Sandu, primele apariții
Neti Sandu, primele apariții

De peste 20 de ani se află în fiecare dimineață pe ecranle din casele românilor, însă acum este prima oară când sfaturile pentru cele 12 zodii sunt citite de un voiceover. Nici măcar pierderile importante din familie nu au lăsat-o să fie departe de horoscop, cu toate că a suferit mult, astfel că munca pentru aceasta a fost o alinare. „Am zăcut foarte mult, am suferit, am facut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii.

Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți. De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință. Pot să trăiesc cu mine și pentru alții, dar nu mai sunt capabilă să construiesc relații”, a spus prezentatoarea în trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×