Familia secretă a lui Neti Sandu. Cu cine petrece mult timp celebră horoscopistă

Ionuţ Cataramă  Claudia Mîţoi  
înMonden
15/10/2017, 23:09
Familia secretă a lui Neti Sandu. Cu cine petrece mult timp celebră horoscopistăGALERIE FOTO

Chiar daca nu a fost maritata niciodata si nu are nici copii, Neti Sandu nu este singura, pentru ca sora ei, Mari, are o familie numeroasa. Mari are doua fiice, nepoatele lui Neti, iar una dintre ele are, la randul ei, o fetita, ceea ce inseamna ca Neti Sandu are si o stranepoata.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cum arată, de fapt, Neti Sandu în REALITATE! Misterul a fost elucidat!

De altfel, Neti a fost invitata la ziua de nastere a stranepoatei sale, acolo unde s-a reintalnit cu sora sa, cu nepoatele, cu verii si verisoarele, dar si cu prietenii comuni. Intr-un interviu, celebrul astrolog, care prezinta de peste 20 de ani horoscopul, a dezvaluit ca a pus intotdeauna pret pe familia, marturisind ca a suferit enorm dupa moartea parintilor.

“Am zacut foarte mult, am suferit, am facut eforturi sa ma regenerez si sa incerc sa accept. Eu si sora mea ne-am nascut intr-o casa in care erau parintii si bunicii. Veneau foarte multi prieteni, casa era plina si dupa aia au murit toti. De aceea, nu pot sa-mi iau catel sau pisica la gandul ca sigur vor muri, nu mai vreau sa stiu ca va muri cineva si nu vreau sa ma mai expun la o suferinta.

Pot sa traiesc cu mine si pentru altii, dar nu mai sunt capabila sa construiesc relatii. Am trait, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refacut viata, poate si pentru ca am trait foarte aproape de sora mea cu nepoatele si tot timpul am fost ca o anexa asimilata a familiei”, a declarat Neti intr-un interviu acordat in 2013.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×