Nepotul Mariei Ghiorghiu a murit de coronavirus? Reacția prezicătoarei: „Iată certificatul de deces”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 14:41
Nepotul Mariei Ghiorghiu a murit de coronavirus? Reacția prezicătoarei: „Iată certificatul de deces”
Maria Ghiorghiu le-a răspuns celor care susțineau că nepotul său a murit de coronavirus. Sursa foto: click.ro

În urmă cu o săptămână, Ionuț Ciprian, nepotul Mariei Ghiorghiu, s-a stins din viață fulgerător, la vârsta de 34 de ani, anunțul fiind făcut chiar de cunoscuta prezicătoare printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare. Întrucât aceasta nu a dorit să dezvăluie cauza decesului, imediat au apărut zvonuri conform cărora tânărul, stabilit de ceva vreme în Italia, la Bari, ar fi murit de coronavirus.

Maria Ghiorghiu le-a răspuns celor care au speculat că nepotul său era infectat cu COVID-19

Indignată de toate aceste speculații, Maria Ghiorghiu a decis să facă public certificatul de deces al nepotului său, de unde reiese că acesta a suferit un stop cardio-respirator. Totodată, le-a transmis celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că trupul neînsuflețit a fost repatriat din Peninsulă, cu ajutorul unor „oameni cu suflet bun și inimă mare”.

Prieteni dragi, am publicat mai jos CERTIFICATUL de DECES al lui IONUȚ, nepotul meu care a fost repatriat până la urmă, cu mult efort fizic, psihic si financiar, deoarece, părinții lui Ionuț mai au încă de plătit 2.000 de euro datorii pentru repatrierea lui Ionuț.

Dar cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU și al MAICII DOMNULUI, cu ajutorul oamenilor cu suflet bun și cu inimă mare, vor putea ieși și din datorii. Erau câteva persoane care spuneau ca IONUȚ ar fi murit de COVID 19!

Nu este așa, IONUȚ a făcut INFARCT! Și chiar dacă ar fi fost așa, nu văd unde ar fi fost problema. Vă mulțumim din inima tuturor care ați ajutat financiar și celor care îi vor ajuta pe părinții lui Ionuț, ca să scape de datoria de 2.000 euro pe care o au în prezent”, a scris prezicătoarea pe contul său de Facebook.

„Ne-ai părăsit în floarea tinereții tale”

Cu mare durere în inimile și în sufletele noastre, anunțăm trecerea în neființă, a dragului nostru băiat mai mare, Ionuț-Ciprian, astăzi în Italia. Suntem profund îndurerați pentru tot restul vieții, pentru moartea fulgerătoare a fiului nostru drag!

Nu te vom uita niciodată, băiatul nostru drag, ne-ai părăsit în floarea tinereții tale, fără a-ți lua rămas bun de la noi! Te vom plânge cu lacrimi de sânge toată viața.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, copilul nostru drag. Drum bun printre stele, dragul nostru băiat!😢😢😢 INFARCT!”, este mesajul emoționant transmis de Maria Ghiorghiu în urmă cu o săptămână, la aflarea tragicei vești.

Aceasta a devenit cunoscută în urmă cu aproape 5 ani, când a susținut că a prezis incendiul din clubul Colectiv, produs în octombrie 2015. Femeia consideră că este într-o legătură strânsă cu Dumnezeu și astfel primește adesea tot felul de semnale despre ce urmează să se întâmple în viitorul apropiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×