Maria Ghiorghiu este în doliu. Controversata prezicătoare plânge întruna

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 23:32
Maria Ghiorghiu este în doliu. Controversata prezicătoare plânge întruna
Maria Ghiorghiu este în doliu. Sursa foto: libertatea.ro

Maria Ghiorghiu este în doliu. Controversata prezicătoare a postat un mesaj pe Facebook în care a scris că i-a murit un nepot în vârstă de 34 de ani care se afla în Italia.

Maria Ghiorghiu își plânge nepotul mort în Italia

Femeia a scris cu durere în suflet despre pierderea nepotului ei, iar cei care o urmăresc nu au întârziat să reacționeze scriindu-i mesaje de condoleanțe.

„Astăzi a plecat prea devreme dintre noi nepotul meu IONUȚ MIHALCEA stabilit în Italia, băiatul fratelui meu mai mare. Avea doar 34 de ani!”, a scris Maria Ghiorghiu pe Facebook.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet bun și drag, iar pe ai tăi părinți să-i întarească. Tu ești al doilea copil al lor pe care îl pierd! Primul,Vasilica avea doar 15 ani și a murit tot de inimă, acum câtiva ani. Nu te vom uita niciodată!”, a adăugat falsa prezicătoare.

„Ne-ai părăsit în floarea tinereții tale”

„Cu mare durere în inimile și în sufletele noastre, anunțăm trecerea în neființă, a dragului nostru băiat mai mare, Ionuț-Ciprian, astăzi în Italia. Suntem profund îndurerați pentru tot restul vieții, pentru moartea fulgerătoare a fiului nostru drag!

Nu te vom uita niciodată, băiatul nostru drag, ne-ai părăsit în floarea tinereții tale, fără a-ți lua rămas bun de la noi! Te vom plânge cu lacrimi de sânge toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, copilul nostru drag. Drum bun printre stele, dragul nostru băiat!😢😢😢 INFARCT!”, a mai scris femeia.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce ar fi prezis incendiul de la clubul Colectiv din octombrie 2015. Aceasta susține că este într-o legătură cu Dumnezeu și că îi transmite des tot felul de previziuni despre ce urmează a se întâmpla.

Prezicătoarea și-a atras o serie de critici din cauza lucurrilor hazardate pe care le exprimă în spațiul online.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×