Nelu Ploieșteanu vorbește în vis cu Mihăiță, băiatul mort acum doi ani. Ce le-a transmis părinților

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
29/04/2020, 19:57
Nelu Ploieșteanu vorbește în vis cu Mihăiță, băiatul mort acum doi ani. Ce le-a transmis părinților
Nelu Ploieșteanu vorbește în vis cu Mihăiță, băiatul mort acum doi ani

Nelu Ploișteanu și soția lui vorbesc în vis cu Mihăiță, băiatul lor care a murit în urmă cu doi ani. Acesta le-a transmis părinților că este lângă Iisus Hristos. Îndrăgitul lăutar crede în viața de apoi și speră să-și revadă copilul după moarte.

Nelu Ploieșteanu vorbește în vis cu Mihăiță

Deși au trecut doi ani de la moartea lui Mihăiță, soții Ploieșteanu trăiesc, în continuare, o dramă și le este greu să accepte faptul că băiatul lor nu mai este. Din fericire, aceștia îl mai văd în vis și, din când în când, comunică cu el.

„L-am visat că râdea, l-am sărutat. Parcă l-am simțit cum era el odată, aproape de bine. Fata mare mi-a spus că l-a visat pe băiat că spunea să stăm liniștiți că este lângă Iisus. Ne-a liniștit”.

„N-a supărat nici cu fapta, nici cu gândul, absolut pe nimeni. Băiatul este înger curat. Mormântul băiatului meu este, să mă ierte Dumnezeu, ca mormântul lui Arsenie Boca”, a spus Nelu Ploieșteanu, la Antena Stars.

Mihăiță a murit la 32 de ani

Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieşteanu, a murit la vârsta de 32 de ani. Era imobilizat la pat, de douăzeci de ani, în urma unui vaccin făcut în copilărie, astfel că devenise dependent de părinții lui.

În fiecare zi, tânărul lua un pumn de medicamente. Suferea de tretapareză spastică și avea nevoie de îngrijire specială. Din nefericire, însă, după multe controale și investigații, medicii au dar verdictul crunt: Mihăiță nu mai putea să meargă niciodată.

Cea care a avut grijă de el cel mai mult a fost Elena, mama lui, care i-a fost alături până pe 21 aprilie 2018, când băiatul s-a stins din viață.

Elena Ploieșteanu nu s-a plâns niciodată de chinul prin care trecea odată cu suferința lui Mihăiță. Deși o dureau mâinile și mijlocul, își ascundea neputințele pentru a nu suferi băiatul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×