Nelu Ploieșteanu își îngroapă fiul. Mama băiatului aproape că a leșinat când Mihăiță a plecat din casă

înStiri mondene
26/04/2018, 18:16
Nelu Ploieșteanu își îngroapă fiul. Mama băiatului aproape că a leșinat când Mihăiță a plecat din casă
Nelu Ploieșteanu își îngroapă fiul

Imagini cutremurătoare la locuinţa lui Nelu Ploieşteanu, în ziua când își îngroapă fiul! Când coşciugul în care se afla Mihăiţă, băiatul său de 32 de ani, a ieşit din curte, toată lumea a izbucnit în plâns, iar mama băiatului aproape că s-a prăbușit strigând ”Băiatul meu, băiatul meu”. Cortegiul funerar a plecat se îndreaptă spre cimitirul unde Mihăiță își va dormi somnul de veci.

Fiul celebrului artist a încetat din viață pe sâmbătă, 21 aprilie. Mihăiță Ploieșteanu avea 32 de ani, iar în lupta cu boala, el a avut-o alături pe mama lui, Elena, care nu a divorțat niciodată de Nelu Ploieșteanu, ci doar s-au separat ca să-și poată îngriji mai bine singurul băiat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nelu Ploieșteanu își îngroapă fiul care a suferit toată viața

Elena Ploieșteanu și artistul mai au patru fete. Ultima lună de viață, Mihăiță Ploieșteanu și-a petrecut-o într-un spital din București, unde mama lui l-a vegheat încontinuu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×