Nelson Mondialu lovește din nou. A aflat câștigătorii de la Puterea Dragostei

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/05/2020, 12:42
Nelson Mondialu lovește din nou. A aflat câștigătorii de la Puterea Dragostei
Nelson Mondialul știe cine sunt câștigătorii de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Captură Video

Nelson Mondialu și-a pus în gând să afle detaliul pe care mai-marii Kanal D fac eforturi uriașe să îl țină secret. Cum probabil v-ați dat seama deja, este vorba despre numele celor doi câștigători ai reality show-ului Puterea Dragostei. Iar când interlopul clujean își propune să obțină ceva, fiți siguri că și reușește.

Cine sunt câștigătorii de la Puterea Dragostei? Știe Nelson Mondialu

Cum nu poate rezista tentației de a împărtăși și altora toate informațiile strict secrete care îi ajung la urechi, acesta a intrat din nou live împreună cu fanii săi. Așa am aflat că „o vrăbiuță” din staff-ul emisiunii i-a șoptit deja cine este cuplul care părăsește casa dragostei mai bogat cu 20.000 de euro.

Vă salută Nelson Mondialu. Sunt pus la starea cea bună și vă dau informații suficient de corecte și indiscrete. Finala Puterea Dragostei este aproape, staff-ul știe cine sunt câștigătorii.

Eu am primit dovada, staff-ul a decis. Elementele finaliste la băieți și la fete… Am fost sunat de trei ori. La băieți – Marius, la fete – Ella. Eu v-am arătat (n.r. arată mesajul de pe telefon). Bineînțeles că nu pot să spun cine din staff mi-a dat informația, pentru că… asta ea.

Dumnezeu să-i ajute, să-și folosească banii cum doresc ei. La Ella văd o suferință din partea lui Jador. Poate a fost teatru, poate n-a fost, eu vă spun că n-a fost”, a dezvăluit Nelson Mondialu într-un clip video postat pe Youtube.

„Mirela Vaida e neam cu Veronica”

Nu este pentru prima dată când interlopul vine cu astfel de ipoteze menite să-i pună pe gânduri pe fanii emisiunilor TV de la noi. Recent, acesta a lăsat de înțeles că Mirela Vaida și Veronica Stegaru sau Vulpița, așa cum o cunoaștem cu toții, ar fi, de fapt, rude. Potrivit spuselor sale, astfel se justifică insistența cu care producătorii emisiunii Acces Direct continuă să o promoveze, în ciuda sancțiunilor primite din partea CNA.

Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine?

Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență?

Verișoare mai îndepărtate, ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești!”, le-a transmis acesta celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, precizând că a aflat informația de la cunoștințele sale din Blăgești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×