Mirela Vaida și Vulpița sunt, de fapt, rude? Explicațiile prezentatoarei Acces Direct: „Aș putea să-ți fiu mamă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 20:34
Mirela Vaida și Vulpița sunt, de fapt, rude? Explicațiile prezentatoarei Acces Direct: „Aș putea să-ți fiu mamă”
Mirela Vaida, acuzată că ar fi rudă cu Vulpița. Sursa foto: Captură TV

La începutul acestui an, Antena 1 a dat lovitura cu Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg drept Vulpița și soțul său Viorel, doi tineri invitați în platoul emisiunii Acces Direct pentru a pune în scenă o veritabilă telenovelă, presărată cu scandaluri și infidelități. Au trecut patru luni de atunci, iar audiențele sunt în continuă creștere și vin la pachet cu controverse pe măsură.

Nelson Mondialu susține că Mirela Vaida și Vulpița sunt verișoare

Printre ipotezele vehiculate în ultima vreme în mediul online se numără și cea conform căreia între Mirela Vaida și protagonista telenovelei sale ar exista, de fapt, o relație de rudenie. Potrivit lui Nelson Mondialu, cele două ar fi, de fapt, verișoare, astfel justificându-se insistența cu care producătorii continuă să o promoveze pe tânăra din Blăgești, județul Vaslui.

Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești!

Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, le-a transmis acesta celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, precizând că a aflat informația de la cunoștințele sale din Blăgești.

Reacția Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV se amuză pe seama subiectului

În ediția de miercuri a emisiunii sale, Mirela Vaida a ținut să deschidă și acest subiect, indignată de controversa creată în mediul online. Prezentatoarea TV nu doar că neagă vehement presupusa legătură de sânge dintre ea și Vulpița, ba chiar face haz de întreaga situație.

Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm. Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult”, a spus realizatoarea Acces Direct.

Mirela Vaida, somație de la CNA din cauza Vulpiței

Dincolo de audiențele înregistrate în aceste patru luni, telenovela Vulpiței a avut parte și de amenzi din partea Consiliului Național al Audiovizualului, nemulțumit de „calitatea” acestui produs TV. Nu doar „vedetele” emisiunii sunt în vizorul CNA, ci și prezentatoarea Mirela Vaida, care a primit recent o somație pentru remarcile făcute în mai multe ediții difuzate la începutul lunii martie.

Noi v-am învățat că voi trebuie să vă spălați și v-am învățat, colegii noștri v-au învățat cum trebuie să veniți cât de curați, trebuie să veniți la o emisiune în care vi se dau niște haine”, este doar una dintre afirmațiile care i-au atras această sancțiune.

Apropo de coronavirus și de reguli de igienă minimă, n-aveți apă curentă, aveți wc-ul în curte, vă duceți până la fântână să scoateți apă, dacă-i iarnă nici nu vă mai duceți că înghețați și poate nici nu vă mai spălați, pastă de dinți și săpun nu știu să vă spun cât folosiți, daꞌ tare mi-e că…nu”, a mai spus Vaida, spre nemulțumirea membrilor care au votat propunerea venită din partea lui Radu Călin Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×