Cinci eliminări la Puterea dragostei. Care sunt concurenții ce vor ajunge direct în carantină

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 20:13
Cinci eliminări la Puterea dragostei. Care sunt concurenții ce vor ajunge direct în carantină
5 eliminări dintr-un foc la Puterea dragostei. Sursa foto: captură Kanal D

Au avut loc cinci eliminări la Puterea dragostei, reality-show-ul matrimonial difuzat de Kanal D. De fapt, este vorba despre cinci descalificări, așa cum a anunțat Andreea Mantea în ediția de duminică, 3 mai 2020.

Cinci eliminări dintr-un foc la Puterea dragostei

În gala care a avut loc pe 3 mai, Andreea Mantea a fost nevoită să comunice telespectatorilor, dar și celorlalți concurenți din casă că Andy, Cătălin, Andreea Oprică, Turcu și Roxana nu au mai dorit să se întoarcă în show. Nu se știe care este motivul pentru care aceștia nu mai vor să audă de emisiunea filmată în Turcia.

Cei cinci concurenți au abandonat competiția și, conform contractului, faptul că nu și-au respectat obligațiile au dus automat la eliminarea acestora din emisiune.

„Andy, Cătălin, Andreea, Roxana și Turcu au fost trimiși în țară. Urmează să stea în carantină”

Mantea a mai spus că băieții și fetele care au plecat de la Puterea dragostei vor ajunge în România și vor intra în carantină pentru 14 zile.

„A sosit momentul să vă aducem la cunoștință anumite decizii. Andy, Cătălin, Andreea Oprică și Roxana. Cei patru, împreună cu Turcu, au fost trimiși în țară, așa cum și-au dorit. Aceștia urmează să stea în carantină”, a comunicat Andreea Mantea.

„Astăzi nu se votează eliminare, însă urmează să votați cine primește cei 1500 euro rămași de săptămâna trecută”, a mai spus prezentatoarea reality-show-ului.

Situația creată în emisiunea matrimonială de la Kanal D este una fără precedent, căci nu s-a mai pomenit în niciun alt reality românesc să fie atât de mulți concurenți descalificați dintr-un foc.

Emisiunea Puterea dragostei este difuzată în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 11:00, iar gala principală a săptămânii are loc în fiecare duminică după amiază.

Show-ul de la Kanal D i-a făcut celebri pe mai mulți participanți, printre cei mai renumiți numărându-se Iancu, fratele lui Culiță Sterp, actualmente concurent la Survivor România și Jador, cântăreț de manele.

eliminări Puterea dragostei
Concurentele, șocate când au aflat de cele cinci eliminări de la Puterea dragostei. Sursa foto: Kanal D
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×