Cine este, de fapt, Jador, manelistul care se află în trending pe Youtube. Câți bani cere pentru o cântare după ce a devenit extrem de popular

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 11:35
Cine este, de fapt, Jador, manelistul care se află în trending pe Youtube. Câți bani cere pentru o cântare după ce a devenit extrem de popular
Cine este Jador, numărul unu pe Youtube în ultimele zile. Sursa foto: Instagram

Cine este Jador, cântărețul de manele care a rupt Youtube-ul în două cu noul hit lansat împreună cu Lino Golden? Lăutar de profesie, a devenit cunoscut în urma participării într-un reality-show de la Kanal D.

Cine este cu adevărat Jador: un băiat care a pornit de jos, masterand în Studii Economice

Noul hit al manelistului, „Dau moda”, a strâns peste 21 de milioane de vizualizări pe Youtube și este la acest moment numărul unu pe Youtube România.

Jador, Remus Ionuț Dumitrache pe numele său real, a devenit celebru după ce s-a înscris în emisiunea matrimonială „Puterea dragostei” de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar.

Cere 4.000 de euro pentru o cântare

Tânărul provine din Bacău și, pe lângă pasiunea sa pentru muzică, este un tip destul de citit, cei din jur susținând că, spre deosebire de alți artiști, nu este tocmai certat cu cartea. În 2017 absolvise, de altfel, Facultatea de Relații Internaționale.

Carismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, Jador a reușit să fie numărul unu în topurile muzicale din România, luptându-se la baionetă cu Dani Mocanu și Florin Salam, pe care i-a surclasat.

Lăutarul de 24 de ani a pornit de jos. Știe ce e greul și a luptat să treacă peste neajunsuri prin muncă și învățare. În liceu, figura printre elevii cu cele mai bune note și primea ajutor social pentru a se putea descurca.

A terminat cu brio studiile și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

Pentru o cântare, Remus cere 4.000 de euro, potrivit Kanal D, însă nu toți banii intră în buzunarul său, căci show-urile sale sunt cu formație, deci se împart. Într-o lună, Jador ajunge să câștige aproximativ 50.000 de euro, conform aceleiași surse.

Înainte de criza care a lovit acum toți artiștii, Jador avea chiar și 12 spectacole pe lună, însă acum e nevoit să trăiască din ce a economisit, din banii de publicitate și din aparițiile sale televizate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×