Narcisa Suciu, despre cum și-a întâlnit soțul

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/09/2018, 16:33
Narcisa Suciu, despre cum și-a întâlnit soțul GALERIE FOTO
Narcisa Suciu a povestit în cadrul unei emisiuni despre cum și-a întâlnit soțul

Vestita cântăreață a povestit în cadrul unui emisiuni despre cum și-a întâlnit soțul. Artista a mai dat detalii despre relația ei, despre modul inedit în care și-a întâlnit camaradul de viață, însă de această dată a adăugat unele amănunte. Narcisa Suciu, cunoscută pentru interpretarea sa caldă, pentru blândețea cu care oferă publicului versurile ei, a plecat din România în urmă cu mulți ani. Aceasta s-a căsătorit, iar de atunci revenirile ei în țară au fost destul de puține, însă, de fiecare dată când sosește pe plaiurile mioritice, răspunde la toate întrebările despre viața ei, traiul din afară și familie. În acest an, o dată cu venirea ei, a fost invitată în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”. Acolo a dezvăluit încă o dată tot procesul îndrăgostirii ei de cel care acum îi este soț, Veikko. Confesiunea ei a început cu modul total diferit a-ți întâlni iubirea vieții: pe internet.

Citește și: O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro

Citește și: Clovnul Siminică a murit! Cel care a trăi pentru a aduce fericire copiilor, acum o va aduce în ceruri

Citește și: Amalia Năstase s-a fotografiat cu Kim Kardashian și Kylie Jenner! Ce a spus Andreea Esca!

Narsia Suciu a povestit despre cum și-a întâlnit iubirea vieții

Naricisa Suciu a povestit în cadrul unei emisiuni despre cum și-a întâlnit sotul
Narcisa Suciu, alături de soțul și fiica ei

”Când cunoști pe cineva online așa, observi toate alegerile pe care le face spun câte ceva despre el”, a declarat cântăreața. De asemenea, artista a continuat prin a depăna amintiri despre momentul în care șia întâlnit pentru prima dată jumătatea, urmând să plece din țară.

”Aveam un prieten care îmi făcea curte. În momentul în care am ajuns la Otopeni, la aeroport, să mă întâlnesc cu cel pentru care urma să mă mut în Finlanda, m-a sunat acest vechi prieten care mi-a mărturisit că va fi întotdeauna acolo pentru mine, și că în niciun caz nu ar trebui să mă schimb pentru un bărbat”, a completat Narcisa. Ulterior, a povestit și despre cum au început să decurgă lucrurile de când s-au văzut în sfârșit împreună în Finlanda. ”Totul a venit natural pentru noi, ca și când ne cunoșteam de o viață”, a adăugat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×