Motivul real pentru care Loredana Chivu a rămas fără mașină. De ce i-a fost incendiat bolidul de 90.000 de euro

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/05/2020, 17:57
Motivul real pentru care Loredana Chivu a rămas fără mașină. De ce i-a fost incendiat bolidul de 90.000 de euro
Motivul real pentru care Loredana Chivu a rămas fără mașină. De ce i-a fost incendiat bolidul de 90.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com

Loredana Chivu a rămas zilele trecute fără bolidul de lux în valoare de 90.000 de euro dintr-o simplă… confuzie. Blondina a fost prinsă la mijloc într-un triunghi amoros, mașina sa ajungând o torță pe patru roți.

Care este motivul real pentru care frumoasa blondină a rămas fără mașina de lux

Frumoasa blondină i-a împrumutat fratelui ei, Răzvan Chivu, bolidul pe 90.000 de euro pentru a se deplasa la Focșani acolo unde s-a întâlnit cu o prietenă. Aceasta locuia cu o altă femeie care se vedea cu un bărbat care avea alte două relații, cu ambele femei având copii.

Una dintre femeile înșelate, o tânără de numai 25 de ani, a văzut câteva mesaje dubioase în telefonul prietenei lui Răzvan Chivu, incendiind mașina pe care a găsit-o în fața locuinței, relatează spynews.ro.

Tânăra înșelată a dedus că mașina este a femeii cu care se vedea iubitul ei, însă totul a fost o simplă greșeală pentru care femeia va trebui să plătească în instanță.

Ce va păți femeia care a incendiat mașina Loredanei Chivu

Oamenii legii care s-au deplasat la locul incendierii mașinii Loredanei Chivu au deschis un dosar penal pentru distrugere după ce au reperat-o imediat pe tânăra de 25 de ani care-și pierduse două telefoane mobile.

Potrivit polițiștilor, aceasta a mers la o benzinărie din apropiere unde a cumpărat o sticlă plină de combustibil. „Justițiara” nu a stat prea mult pe gânduri și a dat foc mașinii pe care a găsit-o în fața porții unde presupunea că locuiește amanta.

Femeia urmează să fie adusă în fața judecătorilor pentru a răspunde pentru fapta sa. Conform legislației în vigoare aceasta riscă să stea în spatele gratiilor între 2 și 7 ani.

Mesajul Loredanei Chivu după ce a rămas fără bolidul de lux

La scurt timp după ce a rămas fără mașina în valoare de 90.000 de euro, Loredana Chivu a transmis în mediul online un mesaj prin care spune că acesta a fost planul lui Dumnezeu.

Fosta asistentă de televiziune nu pare prea afectată de situația neplăcută prin care a trecut mărturisind totodată, că nimic nu o poate opri, semn că își va achiziționa în curând un nou autoturism, poate chiar mai scump.

View this post on Instagram

🤍☺️ #nothincanstopme #godsplan

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×