Motivul real pentru care Loredana Chivu a rămas fără mașină. De ce i-a fost incendiat bolidul de 90.000 de euro

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/05/2020, 17:57
Motivul real pentru care Loredana Chivu a rămas fără mașină. De ce i-a fost incendiat bolidul de 90.000 de euro
Motivul real pentru care Loredana Chivu a rămas fără mașină. De ce i-a fost incendiat bolidul de 90.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com

Loredana Chivu a rămas zilele trecute fără bolidul de lux în valoare de 90.000 de euro dintr-o simplă… confuzie. Blondina a fost prinsă la mijloc într-un triunghi amoros, mașina sa ajungând o torță pe patru roți.

Care este motivul real pentru care frumoasa blondină a rămas fără mașina de lux

Frumoasa blondină i-a împrumutat fratelui ei, Răzvan Chivu, bolidul pe 90.000 de euro pentru a se deplasa la Focșani acolo unde s-a întâlnit cu o prietenă. Aceasta locuia cu o altă femeie care se vedea cu un bărbat care avea alte două relații, cu ambele femei având copii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Una dintre femeile înșelate, o tânără de numai 25 de ani, a văzut câteva mesaje dubioase în telefonul prietenei lui Răzvan Chivu, incendiind mașina pe care a găsit-o în fața locuinței, relatează spynews.ro.

Tânăra înșelată a dedus că mașina este a femeii cu care se vedea iubitul ei, însă totul a fost o simplă greșeală pentru care femeia va trebui să plătească în instanță.

Ce va păți femeia care a incendiat mașina Loredanei Chivu

Oamenii legii care s-au deplasat la locul incendierii mașinii Loredanei Chivu au deschis un dosar penal pentru distrugere după ce au reperat-o imediat pe tânăra de 25 de ani care-și pierduse două telefoane mobile.

Potrivit polițiștilor, aceasta a mers la o benzinărie din apropiere unde a cumpărat o sticlă plină de combustibil. „Justițiara” nu a stat prea mult pe gânduri și a dat foc mașinii pe care a găsit-o în fața porții unde presupunea că locuiește amanta.

Femeia urmează să fie adusă în fața judecătorilor pentru a răspunde pentru fapta sa. Conform legislației în vigoare aceasta riscă să stea în spatele gratiilor între 2 și 7 ani.

Mesajul Loredanei Chivu după ce a rămas fără bolidul de lux

La scurt timp după ce a rămas fără mașina în valoare de 90.000 de euro, Loredana Chivu a transmis în mediul online un mesaj prin care spune că acesta a fost planul lui Dumnezeu.

Fosta asistentă de televiziune nu pare prea afectată de situația neplăcută prin care a trecut mărturisind totodată, că nimic nu o poate opri, semn că își va achiziționa în curând un nou autoturism, poate chiar mai scump.

View this post on Instagram

🤍☺️ #nothincanstopme #godsplan

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×