Bolidul de lux al Loredanei Chivu, incendiat de o femeie care o bănuia că este amanta soțului său! Mesajul transmis de blondină la scurt timp după incident

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/05/2020, 11:34
Bolidul de lux al Loredanei Chivu, incendiat de o femeie care o bănuia că este amanta soțului său! Mesajul transmis de blondină la scurt timp după incident
Bolidul Loredanei Chivu, incendiat de o femeie care bănuia că ar fi amanta soțului său. Sursa foto: Facebook

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune ale celor mai mari regizori de la Hollywood au fost surprinse sâmbătă noaptea în comuna vrânceană Bizighești, unde bolidul de lux al Loredanei Chivu, un Mercedes GLE Coupe, a fost incendiat de o femeie cu gânduri de răzbunare. Incidentul s-a petrecut după un șir întreg de evenimente și confuzii care întrec orice imaginație.

Mașina Loredanei Chivu, incendiată de o femeie care o bănuia că este amanta soțului său

Imediat ce la urechi i-a ajuns informația că soțul ar avea o amantă, femeia din Panciu și-a pus în gând să o pedepsească aspru pe cea care a îndrăznit să-i fure partenerul.

Așa se face că a dat o fugă la benzinărie, iar de acolo a cumpărat o sticlă plină cu benzină, după care a condus până în Bizighești, unde suspecta că locuiește amanta.

Ghinionul a făcut ca fratele Loredanei Chivu să se afle în acel moment chiar în locuința celei pe care „justițiara” noastră o suspecta că i-a sucit mințile bărbatului său.

Crezând că mașina îi aparține acesteia, nu a mai stat pe gânduri și a turnat benzină peste ea, transformând-o de îndată într-o torță pe patru roți.

Planul odată pus în aplicare, femeia din Panciu s-a făcut nevăzută, însă în graba de a fugi de la locul faptei, a pierdut pe drum două telefoane, folosite ulterior de anchetatori pentru a o localiza.

Nu a mai durat mult și respectiva persoană a fost reținută pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar acum riscă să-și petreacă următorii șapte ani în spatele gratiilor.

Mesajul Loredanei Chivu: „A fost planul lui Dumnezeu”

La scurt timp după incidentul care putea să-i aducă sfârșitul dacă s-ar fi aflat în interiorul autoturismului, Loredana Chivu și-a asigurat prietenii din mediul online că este bine și a mulțumit divinității pentru faptul că viața nu i-a fost pusă în pericol.

#nothincanstopme #godsplan” – ”Nimic nu mă poate opri, acesta a fost planul lui Dumnezeu”, a scris blondina, postând și o fotografie în care apare alături de bolidul incendiat, ținând în brațe un superb buchet de flori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×