Motivul pentru care Victor Ponta o dă în judecată pe Dăncilă: „Îmi pare rău!”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 18:57
Motivul pentru care Victor Ponta o dă în judecată pe Dăncilă: „Îmi pare rău!” GALERIE FOTO
Victor Ponta i-a transmis un mesaj premierului Viorica Dăncilă, după greva de la Rovinari

Victor Ponta a declarat astăzi, la Suceava, că o va da în judecată pe Viorica Dăncilă. Liderul formațiunii Pro România a dezvăluit și motivul pentru care îi va face plângere penală șefei Guvernului și, cel mai probabil, și ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici.

De ce o dă Ponta în judecată pe Dăncilă. Precizările liderului Pro România

Victor Ponta este nemulțumit de faptul că Dăncilă și Teodorovici și-au pus semnătura pe actul normativ prin care se înființează Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. „Este cea mai anti-liberală măsură luată de actuala guvernare”, acuză președintele Pro România.

„Îmi pare rău că trebuie să îi fac plângere penală doamnei Dăncilă. Noi, cei de la Pro România, ne pregătim cu contestații în instanță, cu plângeri penale pentru cei care semnează. Îmi pare rău că trebuie să îi fac lui Dăncilă sau lui Teodorovici, că-s fraieri că semnează. Eu știu că pe ei îi pune…Dar Dragnea, Vâlcov or să spună că nu știu, că Guvernul a decis. Sperăm să salvăm ce se mai poate salva din respectivele companii”, a explicat Victor Ponta.

Victor Ponta face acuzații grave!
Victor Ponta face acuzații grave!

Vine criza economică?

Președintele Pro România a apreciat că, după alegerile prezidențiale din acest an, România se va confrunta cu o criză economică majoră. „Îmi doresc să n-am dreptate, dar toți știți că am dreptate. O să vină după alegerile prezidențiale, cum a venit și în 2009, o să vină decontul, vine nota de plată. N-avem buget, dar dau bani la toată lumea. Ne împrumutăm mai scump decât Grecia. Va veni o perioadă de criză bugetară și economică. În această criză ne-a băgat Dăncilă cu Vâlcov, cu Teodorovici, dar nu o să ne scoată nici Ludovic Orban, nici cei de la USR”, a declarat Ponta.

În opinia sa, bugetul pierde anual 5 miliarde de lei. Este „profitul companiilor (încă) deținute de Statul Român și pe care Dragnea și Vâlcov le trec la niște administratori privați puși chiar de ei”, a susținut Victor Ponta, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×