Motivul pentru care fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat de la etaj. În ce stare se află acum Mihai Rădoi

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 14:29
Motivul pentru care fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat de la etaj. În ce stare se află acum Mihai Rădoi GALERIE FOTO
Fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat de la etaj din cauza unui conflict cu partenera de viață

Fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat pe geam, luni, de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Mihai Nicușor, în vârstă de 37 de ani, ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu partenera de viață.

UPDATE: Fratele lui Mirel Rădoi este în comă, după ce starea lui s-a înrăutățit în această după-amiază. Chiar dacă bărbatul era conștient în momentul în care a sosit echipajul de prim-ajutor, rănile par să îi provoace probleme tot mai grave, mai ales în ceea ce privește lovitura de la cap.

Potrivit cancan.ro, motivul conflictului ar fi fost divorțul. În jurul orei 12:00 a fost făcut un apel de urgență la 112, iar bărbatul a fost preluat de o autosanitară și dus de urgență, în stare gravă, la spitalul din localitatea.

Fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat de la etaj din cauza unei dispute cu partenera de viață

Conform primelor informații privind starea de sănătate, fratele fostului fotbalist ar avea fracturi la nivelul mebrelor inferioare, dar și leziuni grave la cap. Cu mai multe detalii au venit reprezentanții IPJ Mehedinți. „Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00.

Motivul pentru care fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat de la etaj. În ce stare se află acum Mihai Rădoi
Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 12:00

Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat autoritățile pentru News.ro.

Încă de acum 14 ani, Nicușor a strâns câteva vizite prin penitenciarele din străinătate, moment în care a fost prins la furat. În 2011, judecătorii i-au admis cererea de reabilitate, însă, trei ani mai târziu, fratele fostului fotbalist a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare pentru trafic de țigări.

După ce și-a ispășit pedeapsa, a fost dat din nou în judecată de către o persoană care a contestat decizia procurorilor de „neîncepere a urmăririi penale” în cazul acestuia, legat de un dosar separat. Dar, și de această dată lucrurile au stat în favoare lui, Curtea de Apel Craiova respingând cererea reclamatului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×