Exatlon 3, 2019: Fratele neștiut al Elenei Gheorghe intră în competiție

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/01/2019, 15:04
Exatlon 3, 2019: Fratele neștiut al Elenei Gheorghe intră în competiție
În Exatlon 3, 2019, ca concura și fratele neștiut al Elenei Gheorghe

Fratele neștiut al Elenei Gheorghe intră în competiția Exatlon. Sezonul 3, 2019, vine cu aceeași tensiune, însă cu alți concurenți. Unul dintre aceștia este Costin Gheorghe, care va face parte din echipa albastră, a Faimoșilor. În vârstă de 29 de ani, acesta este fotbalist și face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. De-a lungul timpului, a evoluat în cadrul mai multor cluburi precum: Sportul Studențesc, Gaz Metan Medias, Rapid București. Costin pare să fi luat șarmul de la sora sa, acesta fiind energic și carismatic.

Cât despre copilăria sa, alături de Ana și Elena Gheorghe, a povestit mai multe cea din urmă. Conform unui interviu pentru adevărul.ro, artista a spus că niciodată tatăl lor nu le-a impus să meargă la biserică, acesta fiind preot. ”Zic că sunt foarte norocoasă că am avut parte de o asemenea familie. Lucrurile, clar, nu sunt date întâmplător în viaţă. Oricum sunt o tipă foarte spirituală aşa, niciodată tata nu ne-a impus să mergem la biserică sau să credem şi să facem ceva anume.

Fratele neștiul al Elene Gheorghe intră în competiția Exatlon 3, 2019

Ne-a dat variante şi ne-a spus care sunt părţile bune şi mai puţin bune ale vieţii sau ale alegerilor noastre. Exact ceea ce îmi doresc să fac şi eu cu Nicholas. Întotdeauna îl voi lăsa pe el să ia o decizie pentru că doar aşa se poate dezvolta şi doar aşa poate să fie el. Îţi dai seama că au fost şi părţi mai grele la meseria asta de a fi fiică de preot (Râde).

Exatlon 3, 2019: Fratele neștiut al Elenei Gheorghe intră în competiție
Fratele neștiul al Elenei Gheorghe intră în competiția Exatlon 3, 2019

Întotdeauna trebuie să fii foarte sociabilă, să te îmbraci într-un anumit fel, să fii cea mai bună, cea mai drăguţă, cea mai simpatică pentru că eşti fiica preotului şi nu trebuie să ai zile în care poate nu eşti atentă pe stradă şi ai uitat să saluţi. Nu există aşa ceva. Atenţia asta pe care lumea mi-o acorda când eram mică m-a ajutat foarte mult. Pentru că am fost apropiată de oameni şi încă sunt apropiată, îmi place să comunic cu ei, îmi place să aflu despre ei orice. Probabil, dacă nu aş fi fost cântăreaţă aş fi făcut ceva în zona psihologiei, aş fi mers pe drumul ăsta”, a povestikt Elena Gheorghe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×