Cea mai scurtă căsătorie! Mireasa a cerut divorțul după 3 minute! Care a fot motivul

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/02/2019, 09:13
Cea mai scurtă căsătorie! Mireasa a cerut divorțul după 3 minute! Care a fot motivul GALERIE FOTO
Cel mai scurt mariaj a durat doar 3 minute

Doi tineri din Kuweit au intrat in istoria țării lor, după ce au divorțat la doar trei minute de când judecătorul i-a declarat soț și soție. Motivul este unul destul de serios, la care judecătorul nici nu a stat pe gânduri și le-a semnat divorțul!

Potrivit site-ului de ştiri arabe Q8 News citat de msn.com, doi tineri din Kuweit au reuşit un record – cel mai rapid divorţ din istoria ţării.

Cel mai scurt mariaj a durat trei minute

La scurt timp după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi soţi s-au îndreptat spre ieşirea din tribunal, iar la un moment dat, mireasa s-a împiedicat. În loc să o ajute, proaspătul ei soţ a numit-o ”proastă“. Femeia s-a supărat nevoie mare și a făcut cale-ntoarsă. Tânăra a cerut divorţul, iar solicitarea ei a fost admisă pe loc de judecător.

Astfel, căsătoria lor a durat doar 3 minute. Cazul a devenit viral pe Twitter, iar femeia a primit zeci de mesaje de încurajare: ”Dacă aşa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l laşi“, ”O căsnicie fără respect este condamnată la eşec“, ”Foarte bine ai făcut, i-ai dat o lecţie bădăranului“, ”Priveşte lucrurile cu optimism, gândeşte-te că e ca şi cum ai fi evitat în ultima clipă un glonţ“.

Cel mai lung mariaj durează de 90 de ani

Se pare că divorțul este o problemă serioasă printre cuplurile din Kuweit. Țara respectivă ocupă chiar locul doi în topul ţărilor arabe în ceea ce priveşte rata divorţurilor. Numărul divorțurilor crește simțitor de la an, la an. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulţi tineri se căsătoresc din interes, pentru a obţine mai uşor împrumuturi şi ajutoare financiare.

cel mai scurt mariaj
Cel mai scurt mariaj a durat 3 minute, iar cel mai lung 90 de ani!

În lume, sunt însă și cupluri fericite. Potrivit reprezentanților Cărții Recordurilor, doi indieni care acum locuiesc în Marea Britanie formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lume. Pe 11 decembrie, cei doi vor sărbători 90 de ani de la căsătorie. Soții au opt copii, 27 de nepoți și foarte mulți strănepoți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×