Motivul pentru care femeile din Tanzania folosesc tutun în zonele intime. O investigație BBC a dezvăluit totul!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 14:01
Motivul pentru care femeile din Tanzania folosesc tutun în zonele intime. O investigație BBC a dezvăluit totul!
Cum folosesc femeile din Tanzania tutunul

A ieșit la iveală un obicei neobișnuit al femeilor din Tanzania. Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva. Acestea aplică tutunul în zonele intime, iar motivul te va lăsa cu gura căscată. Dezvăluirile au fost făcute în urma unei investigații realizate de BBC.

De ce folosesc femeile din Tanzania tutun în zonele intime

Mai multe femei din Tanzania au mărturisit că obișnuiesc să folosească tutun în zonele intime pentru a-și reduce astfel nevoile sexuale. Cel puțin așa se arată în investigația realizată de jurnaliștii prestigiosului post de televiziune BBC.

Deși pare un lucru neobișnuit, de fapt practica este întâlnită destul de des în regiunea respectivă, mai ales în cazul femeilor care duc lipsă de parteneri și nu-și pot satisface nevoile sexuale. Cu toate acestea, o astfel de practică nu este deloc sigură, susțin medicii.

Ce spun medicii despre folosirea tutunului în zonele intime
Ce spun medicii despre folosirea tutunului în zonele intime

Cât de sănătos este un astfel de obicei? Specialiștii dau răspunsul

Doctorii avertizează asupra riscurilor pe care le implică un astfel de obicei. Folosirea tutunului în zonele intime poate provoca afecțiuni grave, chiar și cancer.  Specialiștii susțin că există foarte multe cazuri de persoane bolnave de cancer, după ce au aplicat tutunul în zonele intime.

Nu există studii concrete care să stabilească efectele folosirii tutunului în zonele intime. Cu toate acestea, multe dintre pacientele bolnave de cancer au mărturisit că aplicarea tutunului în zonele intime este o practică la care recurg destul de des” , a declarat un medic pentru BBC, însă a preferat ca identitatea sa să rămână secretă.

Folosesc tutunul în părțile intime chiar și de două ori pe săptămână. Îmi dă o senzație plăcută, care mă ajută să scap de dependența de sex. Nu știu să existe efecte negative ale acestui obicei” ,a  declarat Zaituni Shaban, o văduvă care  mărturisește că după moartea soțului nu a  mai simțit nevoia să întrețină relații sexuale cu alți bărbați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×