Caz uluitor într-un spital din Craiova! Liftiera a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 21:43
Caz uluitor într-un spital din Craiova! Liftiera a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer
Liftiera dintr-un spital din Craiova cere din cadourile copiilor bolnavi de cancer!

Caz revoltător! Liftiera unui Spital din Craiova vrea să ia cadourile copiilor bolnavi de cancer. „Nu ştiţi că prima plasă se dă la liftieră?” Totul s-a petrecut după ce un inginer d ela fabrica Ford din Craiova a mers în vizită împreună cu mai mulți tineri la Secția de Oncologie a Spitalului Județean din Craiova.

Aceștia au dorit să aducă din spiritul sărbătorilor și celor care se luptă cu boala, astfel au venit plini de dulciuri și diverse lucrușoare care i-au făcut să zâmbească. Aceștia au fost uimiți de cele întâmplate după ce au apucat să dăruiască micuților câteva pungi. Se pare că liftiera spitalului a venit cu pretenția de a i se oferi și ei.

Liftiera dintr-un spital din Craiova: „Prima plasă se dă la liftieră”

Inginerul Victor Mihăiescu a relatat toată întâmplarea trăită pe un site de socializare.

„- Mie ce mi-ați adus? Ce plasă îmi dați? (Noi…am zambit…crezând că este o glumă…și am tăcut..fâstâciți.)
Liftiera însă insistă:
– Haideți…nu îi dați și mie o plasă? Ce..nu știți că de cate ori se vine aici cu cadouri…prima plasă se dă la liftiera?(noi…siderati…lasati masca…fara cuvine…)
– Nu știam că așa trebuie… ce plasă doriți? Din aceasta cu pufuleți? (zice una din colegele mele..in gluma)
– Nu nu…nu cu pufuleți…Păi ce.. nepoții mei mănîncă pufuleți? Sunt de familie bun…ce mama…dr..Între timp ajunge liftul la etajul 9….și coborâm unul câte unul pe lângă „duamna” care stătea pe scaun și se uita sfidător la noi că nu i-am dat nimic. Apoi…nu a îndurat-o inima și ne-a aruncat ultimele vorbe:

– Sper să nu vă mai întoarceți, să mergeți cu acest lift, cât sunt eu aici…nesimțire…

Ușile s-au închis….Această conversație s-a intamplat astazi, 10.12.2018, ora 11:40 în liftul Nr.9. Poate managementul spitalului o poate identifica și să îi facă raport de desfacere a contractului de muncă acestei „ființe”, dacă o putem numi așa…o persoana care cu toate că i-am zis că mergem la oncologie să facem niște copii sărmani fericiți, nu i-a păsat… ea voia plasa ei…că și ea are nepoți…”, a descris martorul conversația la spitalul din Craiova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×