Motivul pentru care familia a închis capacul sicriului unde se afla Mihai Constantinescu! „Era doar o umbră”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 10:16
Motivul pentru care familia a închis capacul sicriului unde se afla Mihai Constantinescu! „Era doar o umbră” GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu a fost înmormântat la cimitirul Ghencea. Sursa foto - facebook

La puține momente după înmormântare s-a aflat și motivul pentru care familia a închis capacul sicriului unde se afla Mihai Constantinescu! Acesta a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni și admiratori și a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea din București cu onoruri militare în cadrul unei ceremonii care a impresionat prin solemnitate. Soția lui, Simona Secrier a fost susținută și ajutată chiar de fosta soție a artistului.

Motivul pentru care familia a închis capacul sicriului unde se afla Mihai Constantinescu!

Simona Secrier l-a îmbrăcat pe Mihai Constantinescu în costum negru şi a decis ca sicriul să fie închis, deoarece trupul artistului „era doar o umbră”. ”Mihai a fost îmbrăcat în costum. Negru. Dar normal că am decis să fie închis sicriul… Vă dați seama, după aproape șase luni de comă, cu puține momente în care a fost conștient, momente care ne-au dat speranțe, Mihai mai era doar o umbră a ceea ce a fost”, a spus nașa lui Mihai Constantinescu și a Simonei, Marilena Adam, pentru Wowbiz.ro.

”E prea greu”, a încercat să spună Simona, soția lui Mihai Constantinescu. ”Mihai a fost un om minunat, cu un suflet de copil…”, a mai spus aceasta. „Iubirea ta este tatuată în inima mea”, a scris soția pe coroana din orhidee, lalele albe și trandafiri pe care a depus-o la căpătâiul artistului. De remarcat că la înmormântare au participat și Adrian Daminescu, venit împreună cu soția sa, dar și Anca Țurcașiu

„Era doar o umbră”

Nu au lipsit nici marele compozitor Marius Țeicu, Adrian Romcescu, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, sau realizatorul de radio Titus Andrei. „Noi i-am vorbit tot timpul şi în anumite momente ne auzea pentru că ne vorbea cu ochii. I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire… Iubirea îmbracă multe forme. I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit… Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta.

Simona, doamna Adam, care este naşa lor de căsătorie, eu am fost atât cât am putut pentru că am mai avut câteva plecări scurte din ţară, mama mea şi prieteni care ne-au căutat, care ne-au întrebat întotdeauna cu ce ne pot ajuta. El fiind la Terapie Intensivă, nu putea să intre toată lumea, chiar dacă anumite persoane şi-au manifestat dorinţa de a-l vizita”, a spus fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×