Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Artistul, înmormântat la Cimitirul Ghencea! „E un simbol”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 14:19
Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Artistul, înmormântat la Cimitirul Ghencea! „E un simbol” GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie. Sursa foto - facebook

Mihai Constantinescu este condus astăzi pe ultimul drum! Rudele, prietenii, fanii și admiratorii celui care a încântat prin muzica lui generații întregi își pot lua la revedere de la artist la orele prânzului. Interpretul a murit la vârsta de 73 de ani, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, acolo unde era internat încă din luna mai când a ajuns în stare gravă după ce suferise un stop cardiorespirator.


UPDATE / Mihai Constantinescu a fost înmormântat! Artistul a fost condus pe ultimul drum de apropiați și fani. Mai multe nume importante ale muzicii românești au mers la Cimitirul Ghencea pentru a-și lua adio pentru totdeauna de la artist.


Mihai Constantinescu, pe ultimul drum!

Despre Mihai Constantinescu se știe că și-a dedicat viața muzicii, și ne-a îndemnat pe toți să credem într-o lume minunată, în care este loc și pentru câinii vagabonzi. Din păcate, inima artistului nu a mai rezistat. Trupul neînsuflețit a fost primit cu ropote de aplauze  la biserica Sfânta Parascheva din Capitală. Toți cei care au vrut să-și ia rămas bun de la cântăreț l-au așteptat cu flori în mână și cu lumânări aprinse.

„Copilăria mea a fost mai frumoasă datorită marelui artist”, avea să spună un tânăr aflat pe treptele bisericii. „Este un simbol pentru toate generațiile – și cele care au fost înaintea noastră și după noi – pentru că absolut toată lumea îi știe cântecele și a scris melodii pentru toate gusturile″, a spus Adrian enache, vizibil afectat de dispariția lui Mihai Constantinescu

Artistul este înmormântat la Cimitirul Ghencea!

Vă reamintim că Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București. Acesta a dorit să facă neapărat muzică și a urmat și cursurile școlii Populare de Artă, iar în 1971 a debutat în televiziune. Primele sale compoziţii, „Păpuşa” şi „Anotimpuri”, s-au bucurat de mare succes. Mihai Constantinescu a început să scrie versuri și să creeze muzică încă de la 18 ani și a impresionat pe toată lumea.

De altfel cine nu a auzit măcar o dată în viață melodiile ″Sus în deal″⁣, ″⁣Maria″⁣ sau “O lume minunată”? „A fost întotdeauna și va rămâne un compozitor de succes, cu multă sensibilitate, s-a adresat de cele mai multe ori oamenilor prin cântece pline de emoție. El a cântat frumosul în general″, spunea la priveghiul artistului și Corina Chiriac

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×