Misty, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu: „Mi-a luat apărarea când o țară întreagă mă judeca”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 08:17
Misty, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu: „Mi-a luat apărarea când o țară întreagă mă judeca”
Misty a transmis un mesaj emoționant în memoria lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: spynews.ro

Misty regretă moartea lui Mihai Constantinescu și asta deoarece pentru cântăreața cu care Keo are o fetiță artistul care a decedat în urmă cu două zile a fost naș. Mai exact, Mihai Constantinescu i-a creștinat micuța și a fost unul dintre oamenii care a apărat-o când presa scria lucruri răutăcioase, mai ales când au apărut informații despre relația ei cu Keo, pe vremea când acesta era încă cu Andreea Bălan.

Misty nu îl va uita niciodată pe Mihai Constantinescu, nașul fetiței sale

Misty a fost devastatată de aflarea teribilei vești de marți seara, cea în care soția lui Constantinescu a confirmat că omul care ne-a învățat să credem numai în lumi minunate ne-a părăsit de tot. Iubita lui Keo nu îl va uita niciodată pe Mihai, artist pe care l-a îndrăgit de mică și care a devenit apoi, ca un noroc, parte din familia ei, lucru pe care vedeta l-a amintit cu bucurie și pe care nu l-ar fi crezut posibil niciodată.

Misty și-a amintit cu își alinta nașul fina. Pe micuța lui Misty, Mihai o striga cu „pisi mic”, iar acest alint va fi folosit în continuare de părinții fetei în memoria marelui muzician. „Ne este foarte greu să vorbim despre el la trecut… Încă nu ne vine să credem și îmi pare nespus de rău că a plecat așa devreme…Aș fi vrut să îl cunoască și, cum îi spunea Mihai, “Pisi mic” (Arya), măcar pe jumătate cât am avut eu ocazia și șansa… să se fi bucurat de cel mai minunat om, artist, prieten și naș pe care îl putea avea pentru ea… Arya, va ști, prin noi…”, a declarat Misty, conform libertatea.ro.

„Mi-a spus că el a simțit că sunt o fată cu suflet bun”

„Mihai mi-a luat apărarea atunci când o țara întreagă mă judeca, deși nici nu mă cunoștea încă… Mi-a spus, mai târziu când ne-am cunoscut, că el a simțit că sunt o fată cu suflet bun și că merit să fiu iubită de Cosmin și fericită cu el. L-am iubit și l-am apreciat enorm”, a mai spus cântăreața.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×