Motivul pentru care episodul 6 din Vlad nu a mai fost trasmis de Pro TV. Grila a fost modificată în ultimul moment

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/10/2019, 21:04
Motivul pentru care episodul 6 din Vlad nu a mai fost trasmis de Pro TV. Grila a fost modificată în ultimul moment GALERIE FOTO
Motivul pentru care espisodul 6 din Vlad nu a mai fost trasmis de Pro TV. Sursa foto: protv.ro

S-a aflat motivul pentru care espisodul 6 din Vlad nu a mai fost transmis de Pro TV! Fanii celebrului serial așteptau episodul 6 din Vlad, luni seara, când era programat în mod normal, însă PRO TV a schimbat grila de programe în ultima clipă!

Motivul pentru care espisodul 6 din Vlad nu a mai fost trasmis de Pro TV

Așadar, serialul Vlad a fost reprogramat, deoarece naționala de tineret sub 21 de ani a României întâlnește reprezentativa Irlandei de Nord. Așadar, episodul 6 din Vlad a fost reprogramat pentru a face loc celei de a treia partide a reprezentativei pregătite de selecţionerul Mirel Rădoi în cadrul grupei a 8-a a preliminariilor Euro 2021.

Așadar, fanii serialului Vlad vor fi nevoiți să mai aștepte o săptămână pentru a vedea uneltirile puse la cale de Vlad, care s-a hotărât să-și elimine adversarii, unul câte unul, în serialul care a prins foarte bine la public și generează din ce în ce mai multă audiență pentru Pro TV.

Motivul pentru care espisodul 6 din Vlad nu a mai fost trasmis de Pro TV
Motivul pentru care espisodul 6 din Vlad nu a mai fost trasmis de Pro TV. Sursa foto: fanatik.ro

Vlad vrea să-l elimine din schemă pe Ștefan

”Vreau să-l scot pe Ștefan din schemă, să-l elimin, să dispară complet”, le va spune acesta foștilor săi prieteni. Dacă va reuși Vlad să-i convingă pe cei doi să-l trădeze pe Ștefan, așa cum au făcut-o în trecut cu Adrian, vedem luni, de la ora 20:30, la PRO TV.

Trecutul o prinde din urmă și pe Delia, iar venirea în țară a Iuliei va genera alte probleme pentru soția lui Cezar. Rivalii lor vor trage focuri de armă chiar în casa în care Delia a dus-o pe fiica ei ca  să o protejeze. Care este bărbatul care le va ascunde pe Iulia și pe Delia de cei care le pun viețile în pericol, vedem luni, la PRO TV.

Eliza se refugiază în brațele lui Vlad, iar povestea de dragoste dintre ei ajunge într-un alt punct important. Luni vedem cum pasiunea pune stăpânire pe rațiunea lor întunecată, iar cei doi regăsesc fiorii primelor atingeri. ”Sunt în stare să trec peste orice. Te vreau pe tine. De tot”, îi va spune Vlad Elizei, într-un moment de sinceritate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×