Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii. Suma imensă pe care au cheltuit-o pentru fertilizare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/10/2019, 20:32
Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii. Suma imensă pe care au cheltuit-o pentru fertilizare GALERIE FOTO
Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii. Sursa foto: b1.ro

S-a aflat motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii! Cei doi s-au întâlnit la emisiunea Ferma, de la Pro TV. Ambii erau într-o relație, dar nebănuite-s căile iubirii, așa că și-au părăsit partenerii în văzul întregii țări și au început o relație care s-a concretizat cu o căsătorie.

Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii

Cei doi soți vor să aibă copii și chiar au mers la medic, unde au plătit pe tratamente mai bine de 6.000 de euro. Brigitte a rămas însărcinată, dar a pierdut sarcina. Bruneta a renunțat să mai facă tratamente sperând că va putea rămâne însărcinată pe cale naturală. Frumoasa vedetă a rămas și cu 10 kilograme în plus, în urma tratamentelor.

Se pare că problema nu este la Brigitte, ci la Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte ar avea o anomalie care îi afectează fertilitatea, potrivit Click! Problema lui Florin Pastramă ar fi apărut din cauza suplimentelor alimentare pe care le lua pentru creșterea masei musculare, atunci când mergea la sală. Afaceristul se lăuda cu circumferința brațelor la Ferma, însă acele substanțe i-au cauzat probleme foarte serioase, potrivit viva.ro.

Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii
Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii. Sursa foto: okmagazine.ro

Brigitte nici nu vrea să mai audă de fertilizare in vitro

”Brigitte a decis să nu mai meargă la nici o clinică de fertilizare. A chletuit deja circa 6.000 de euro, s-a chinuit foarte mult şi s-a îngrăşat 10 kg din cauza tratamentului. Nici acum nu a reuşit să revină la silueta de altădată. A hotărât să încerce doar pe cale naturală. Ea are doi copii, aşa că dacă se mai întâmplă natural e bine, dacă nu, nu e problemă”, a povestit o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. 

La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea. Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu”, a povestit Brigitte la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×