Florin Pastramă şi-a scos certificat medico-legal. Soţul lui Brigitte s-a ales cu traumatisme craniene

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/10/2019, 11:41
Florin Pastramă şi-a scos certificat medico-legal. Soţul lui Brigitte s-a ales cu traumatisme craniene
Florin Pastramă a suferit traumatisme craniene și a acuzat puternice dureri în gât. Sursa foto: wowbiz.ro/ spynews.ro

Florin Pastramă a fost bătut în Capitală, iar soțul lui Brigitte Sfăt s-a dus la Institutul de Medicină Legală. Bărbatul s-a ales cu traumatisme craniene și cervicale. Altercația a avut loc ieri dimineață în zona Fundeni din București, după cum a relatat presa mondenă ieri.

Florin Pastramă are certificat medico-legal: ce scrie pe hârtia de la doctori

Totul a pornit de la niște neînțelegeri iscate între Florin Pastramă și niște persoane de etnie rromă care au fost nemulțumite de faptul că și-au pierdut terenul, după ce Pastramă ar fi dat 400.000 de euro pe acesta, iar instanța a decis executarea bunului. Foștii proprietari nu au vrut să accepte că au pierdut respectiva parcelă și au sărit să îl bată pe fostul concurent de la emisiunea Ferma.

Pastramă a fost lăsat într-o baltă de sânge și putea păți ceva foarte grav. De altfel, Brigitte Sfăt s-a speriat și ea foarte tare și a fost în tot acest timp alături de bărbatul ei. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase l-a însoțit pe acesta la audieri la poliție și la IML. Medicii au ajuns la concluzia că Pastramă suferise multiple traumatisme craniene și cervicale, conform unui document prezentat de jurnaliștii de la Antena Stars.

florin pastramă
Pastramă are certificat medico-legal. În document se solicită o analiză amănunțită la ORL. Sursa foto: Antena Stars

Pastramă s-a prezentat la Spitalul Clinic Colțea

Antena Stars a prezentat un document obținut de spynews.ro de la Spitalul Colțea, unde Florin a fost supus unui examen de urgență, în urma căruia i s-a recomandat o verificare amănunțită la secția ORL. Pacientul, conform fișei medicale, acuza odinofagie, adică dureri puternice în momentul deglutiției, dureri în gât pe înțelesul tuturor, pe lângă alte simptome semnalate.

Brigitte și Florin au contactat un avocat în urma situației prin care a trecut bărbatul, iar reprezentanta legală a lui Pastramă este nimeni alta decât Lizeta Haralambie, cea care s-a remarcat în dosarul lui Radu Mazăre după ce a apărut în public cu o pereche fancy de ochelari de soare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×