Motivul pentru care a fost arsă de vie tânăra din Buzău! Ce i-a declanșat furia iubitului său

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 16:23
Motivul pentru care a fost arsă de vie tânăra din Buzău! Ce i-a declanșat furia iubitului său
Detalii despre cima de la Buzău

Ies la iveală noi detalii în cazul crimei din Buzău, care a șocat întreaga țară. Valentina Nica, o tânără de 21 de ani a fost ucisă cu bestialitate de fostul iubit. Bărbatul a bătut-o cu sânge rece, apoi, fără să stea vreo clipă pe gânduri, a incendiat-o cu benzină. Acum s-a aflat și motivul care l-a determinat pe bărbatul rebel să comită un astfel de gest îngrozitor. Se pare că totul ar fi pornit de la o fotografie care avea atașat un mesaj amenințător.

Motivul din spatele crimei șocante

Există și o explicație care a stat la baza violenței fără margini a bărbatului. Potrivit ultimelor informații date publicității recent, tânăra ar fi murit incendiată cu benzină din cauza unei fotografii. „Cosmin băuse toată noaptea într-un club din București, iar o poză în care apăreau Valentina și actuala prietenă, Anisia, însoțită de un mesaj amenințător ”Am aflat tot”, a declanșat nebunia” ,  anunță anchetatorii, citați de opiniabuzău.ro.

De ce și-a incendiat tânărul fosta iubită
De ce și-a incendiat tânărul fosta iubită

Potrivit procurorilor care au instrumentat acest caz, trupul neînsuflețit al fetei, care a fost găsit de către angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, prezenta urme de ardere și carbonizare: „Din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost violentă, s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafața corporală, precum și a intoxicației acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără și au legătură de cauzalitate directă cu decesul”.

Ce spun rudele tinerei incendiate

În prezent, Cosmin, studentul acuzat că și-a ucis cu sânge rece fosta iubită, este arestat preventiv pentru 30 de zile. Apropiații Valentinei, victima acestei crime îngrozitoare s-au arătat de-a dreptul șocați de gestul bărbatului. „Ca orice copil rămas în țară și părinții plecați la muncă, viața te mai duce și pe căi mai… prin discoteci, mai prin.. că viața din ziua de azi… Nu m-am așteptat la așa ceva. Este un monstru, nu om. Cum ea a murit, să stea în pușcărie pe viață” , a declarat Nelu Dodan, unchiul fetei.

Rudele fetei sunt de-a dreptul șocate
Rudele fetei sunt de-a dreptul șocate

„Ieri dimineață, sâmbătă, ne-au zis ieșiți afară că aveți foc la ultimul etaj. Nu au putut interveni pe afară și au urcat pe scări. Au găsit în casă un cadavru, o fată care era carbonizată. Se cam petreceau pe aici niște treburi care se auzeau, nu ne-am băgat că erau tineri” , a povestit și un vecin, șocat la rândul lui de această tragedie.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×