Tudorel Toader, acuzat de comunicare de informaţii false privind crima de la Mediaş! Se pedepsește cu închisoare

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 10:16
Tudorel Toader, acuzat de comunicare de informaţii false privind crima de la Mediaş! Se pedepsește cu închisoare GALERIE FOTO
Tudorel Toader, acuzat de comunicare de informaţii false privind crima de la Mediaş! Se pedepsește cu închisoare

Acuzații grave pentru Tudorel Toader. Ministrul Justiției este arătat cu degetul pentru că ar fi dat informații false despre crima de la Mediaş. Sindicaliştii din Administraţia Penitenciarelor susțin că ministrul a mințit când a afirmat că autorul crimei de la Mediaş nu a beneficiat de Legea recursului compensatoriu. Acesta a beneficiat de această lege. El urma să fie eliberat abia în mai 2019.

Sindicaliştii din Administraţia Penitenciarelor i-au atras atenția lui Tudorel Toader că riscă închisoarea pentru afirmațiile sale, în privința crimei de la Mediaș și a autorului acesteia. ″Îl avertizăm pe ministrul Toader că infracţiunea de comunicare de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani” , afirmă reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Tudorel Toader este acuzat că ar fi comunicat informaţii false privind crima de la Mediaş

Tudorel Toader acuzat că a dat informaţii false privind crima de la Mediaş! Administrația Penitenciarelor spune că ministrul a mințit

Acuzația că Tudorel Toader ar fi comunicat informaţii false privind crima de la Mediaş este formulată de sindicaliștii din Administraţia Penitenciarelor. Aceștia i-au transmis lui Tudorel Toader că el însuși riscă să ajungă la închisoare după ce a dat informații false. Ministrul Justiției a afirmat că  “autorul crimei de la Mediaş nu face parte din categoria celor care au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu”. Și totuși acesta este contrazis în totalitate de cei de la Administrația Penitenciarelor care afirmă că ” în situaţia în care nu ar fi existat aşa-numita lege a recursului compensatoriu, cel cunoscut drept criminalul de la Mediaş ar fi fost liberat condiţionat în luna mai 2019″.

El este principalul în crima de la Mediaş. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

“Dacă nu ar fi existat legea recursului compensatoriu, criminalul de la Mediaş ar fi fost analizat în prima comisie de liberare condiţionată a Penitenciarului Deva în luna Noiembrie 2018, iar în cea de-a doua comisie – dacă ar fi fost amânat pentru aceleaşi motive – în luna Mai 2019. Prin urmare, azi, Rusu Marius nu era in libertate, iar tânărul din Mediaş nu era ucis”, afirmă sindicatul într-un comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×