Ministrul Justiției, Tudorel Toader, are dosar penal! Angajații din penitenciare îl acuză de abuz!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/07/2018, 13:48
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, are dosar penal! Angajații din penitenciare îl acuză de abuz!
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, are dosar penal

Ministrul Justiției are dosar penal! Tudorel Toader este acuzat de abuz în serviciu, iar dosarul este instrumentat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în cauză fiind declanșată urmărirea penală in rem.

„Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu și restricționarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind declanșată urmărirea penală in rem”, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), remis vineri MEDIAFAX.

Citește și Ce pensie încasează ministrul Justiţiei, Tudorel Toader 

Citește și Comisia Europeană vorbeşte despre independenţa justiţiei şi prezenţa României în UE în aceeaşi frază! Timmermans vine de urgenţă la Bucureşti! 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, are dosar penal. Angajații din penitenciare îl acuză de abuz

Sindicaliştii mai transmit că săptămâna aceasta, reprezentanții părții vătămate, respectiv Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, au fost audiați, Tudorel Toader urmând a fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzațiile de abuz în serviciu și de restricționare a dreptului de reprezentare sindicală de care îl acuză angajații de penitenciare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×