Motiv de bucurie pentru Laura Cosoi. Actrița sărbătorește 5 ani de la cererea în căsătorie FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/04/2020, 16:20
Motiv de bucurie pentru Laura Cosoi. Actrița sărbătorește 5 ani de la cererea în căsătorie FOTO
Motiv de bucurie pentru Laura Cosoi. Actrița sărbătorește 5 ani de la cererea în căsătorie FOTO. Sursa foto: Instagram.com

Laura Cosoi se poate declara fericită și împlinită alături de soțul ei Cosmin. Cei doi au împreună o minunăție de fetiță pe nume Rita și se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil, tot o fată, dar până atunci se bucură de momentele petrecute în familie.

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin sărbătoresc 5 ani de la cererea în căsătorie

În urmă cu 5 ani, în această zi, frumoasa blondină a fost cerută în căsătorie de bărbatul alături de care a învățat ce înseamnă fericirea. Cosmin a ales pentru cererea în căsătorie chiar biserica romano-catolică în care Laura Cosoi a fost botezată.

„În urma cu 5 ani, azi.  Când m-am așteptat mai puțin, iubitul meu m-a cerut de soție. Din acest moment încep un nou capitol în viața mea, alături de bărbatul care mă face fericită!”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Cererea în căsătorie, desfășurată într-o biserică romano-catolică

Actrița a ținut să transmită cu această ocazie un mesaj prin care îi mulțumește soțului ei Cosmin că o face fericită în fiecare zi. Laura Cosoi a postat și câteva imagini din ziua respectivă precizând că a fost extrem de emoționată când a spus „DA”.

„Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi și în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii și în jur erau deja adunate familiile noastre.

Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoționate ale celor dragi, ținându-l de mana pe Cosmin, am spus Da!”, a mai scris Laura Cosoi pe rețeaua de socializare.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și i-au transmis vedetei și soțului ei numeroase mesaje de felicitare, fericire, noroc și multe bucurii.

„Ce frumos !!! M-ai impresionat până la lacrimi! Lacrimi de fericire pentru voi Sunteți o familie minunată, Laura ai găsit omul pereche, puțini oameni sunt atât de sensibili și devotați.

Tu meritai un astfel de om, iar Dumnezeu a avut grijă să îl găsești! Mulți ani fericiți, multă, multă sănătate vă doresc întregii familii! Sarcină ușoară!”, a scris una dintre admiratoarele actriței.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×