Cum a slăbit Laura Cosoi! Fosta iubită a lui Smiley: „Nu cred în diete”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/02/2019, 16:20
Cum a slăbit Laura Cosoi! Fosta iubită a lui Smiley: „Nu cred în diete” GALERIE FOTO
Cum a slăbit Laura Cosoi

Laura Cosoi a devenit recent mămică pentru prima dată. Fetița ei, Rita, a fost așteptată cu nerăbdare de părinții ei, așa că, deși a luat câteva kilograme în sarcină, cum este normal, blondina a scăpat repede de ele, fără prea multe griji.

De altfel, vedeta a decis de mult timp să-și schimbe stilul de viață, astfel că după sarcină a respectat aceleași reguli, a optat pentru mâncăruri ușoare și mișcare. În cadrul unei emisiuni de la Pro TV, Laura Cosoi a dezvăluit motto-ul său care a făcut-o să-și schimbe modul de viață.

Cum a slăbit Laura Cosoi!

„Eu mănânc carne, dar nu fac excese. Nu cred în detox, în diete. Acum vine și Paștele și sunt sigură că multe persoane se gândesc cu ce putem înlocui carnea, dar există multe alternative”, a declarat vedeta.

Cum a slăbit Laura Cosoi! Fosta iubită a lui Smiley:
După sarcină a respectat aceleași reguli, a optat pentru mâncăruri ușoare și mișcare

De asemenea, pentru a ajunge la trupul de invidiat de astăzi, blondina a avut în minte un singur lucru:”îmi privesc trupul ca pe un templu”. Mai mult, bloggerița a dezvăluit și o rețetă de pizza, pentru toate mămicile care vor să-și bucure copiii cu un fel de mâncare preferat de ei, însă preferat și de ele, neavând aluatul despre care Laura spune că nu e tocmai sănătos.

Cum a slăbit Laura Cosoi! Fosta iubită a lui Smiley:
Pentru a ajunge la trupul de invidiat de astăzi, blondina a avut în minte un singur lucru:”îmi privesc trupul ca pe un templu”

„Copiii mănâncă pizza, iar poate unii sunt alergici la gluten, așa că mamele pot înlocui aluatul cu unul făcut din conopidă sau alte legume. Uite, în Asia nu se mănâncă pâine.

Cum a slăbit Laura Cosoi! Fosta iubită a lui Smiley:
Vedeta a declarat că nu crede în detox sau diete

Te duci la restaurant și ceri pâine, dar nu au, pentru că ei mănâncă mult orez. La noi, pâinea e mai mult decât un aliment, un mod de viață. Românii fără pâine nu pot să trăiască”, a adăugat Laura Cosoi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×