Laura Cosoi, în vacanță! Vedeta s-a pozat fără inhibiții, pe plajă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/01/2019, 14:10
Laura Cosoi, în vacanță! Vedeta s-a pozat fără inhibiții, pe plajă GALERIE FOTO
Laura Cosoi a pozat fără inhibiții în vacanța cu soțul și fetița!

Laura Cosoi se bucură de vacanță alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean și fiica celor doi, Rita. Frumoasa blondă pozează în fel și chip pe plaja unde a ales să își găsească liniștea, departe de ochii curioșilor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2012. „Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea.

Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi“, a eclarat soțul Laurei Cosi, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi, poze îndrăznețe în vacanță!

Cu toate că a născut de puțin timp, Laura Cosoi nu are niciun fel de inhibiții, astfel că se simte foarte bine în corpul său, atât de bine că le arată fanilor tot. Vedeta este foarte prezent[ pe reélele de socializare, dar și pe blocul ei personal.

Laura Cosoi, poze sexy din vacanță
Laura Cosoi, poze sexy din vacanță

Frumoasa actriță trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de tânărul afacerist, Cosmin Curticăpean. Iubirea i-a adus în fața atarului, dar le-a adus și cel mai frumos cadou, fiica lor, Rita. Cu toate că Laura Cosoi este iubitoare a mediului nline, dar este și prezentă de mult în vizorul presei, Cosmin nu își dorește același lucru.

Laura Cosoi, poză din vacanța co soțul și fiica lor
Laura Cosoi, poză din vacanța co soțul și fiica lor

„Probabil, nu o să mă obişnuiesc niciodată cu ideea că, gata, s-a terminat cu liniştea mea doar pentru simplul motiv că sunt împreună cu o persoană publică. Dar ce-aş mai putea face? Mi-am sacrificat liniştea pentru a avea dragostea Laurei“, a declarat soțul Laurei Cosoi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×